IRC-Galleria

sweetz

sweetz

too cool for ya anyways

too funny to be so heavenly.Maanantai 24.07.2006 18:19

bored.

Aika tyhjä olo tällä hetkellä. paitsi vähän kyllä vituttaa eräät asiat ja pikkasen eräät ihmiset. miksei ketään tavoita sillon ku pitäis? tai periaatteessa kai tavoittaiskin mutta kun ei voi. pasha.

mun pää sattuu. tai niska lähinnä. jos haluun kattoa sivulle mun pitää kääntyä. no oikeestaan se on oma vika :D mitäs moshasin.

enää ei ees oo niin paha olo. mitä nyt välillä pitää paastota ja keskittyä ruuan sisällä pitämiseen mutta eipähän tarvii yhtä sitkeästi keskittyä tajuissaan pysymiseen niinku lauantaina :)

hah. rupee naurattamaan ku ajatteleekin sitä päivää. mosh pit is the place to be :D
on ne höpöskoopitkin joskus oikeessa."kuukauden päiväsi on 22.7. merkittävä päivä henkisen kehityksesi kannalta. sinulla on enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. kysyminenkin on jalo taito". No nyt ainakin on kysymyksiä...henkisen kehityksen :D :D hjoooo.

miten me onnistuttiinkin törmäämään siihen jätkään clubilla...mikä todennäkösyys että sekin tuntee jotain kautta (tai no sano tuntevansa) pojat? surkee yritys kylläkin saada meidät lähtemään sen mukaan :''D "collarbonen jätkät voi olla siellä kans". joo ei me nyt ehkä tällä kertaa lähetä.

sunnuntai aamu oli kyllä niiin tuskaa :D kuumetta ja kaikkea muuta kivaa. mut ehkä se on niinku janne sano. ehkä mä jännitän keikkoja liikaa :D alitajunnan tai kohtalon julmaa julmaa ivaa. "God you don't want to answer me, but if you do you better agree, God you've got the strangest sense of humor" jotenkin sopi viikonloppuun toi kappale :D

yks moccachino, kiitos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.