IRC-Galleria

sweetz

sweetz

too cool for ya anyways

Kuulostaa turhanki tutultaTiistai 04.11.2008 20:41

Nuori nainen huumattiin Turussa

Tyrmäystippojen uhri pelastui poikaystävän avulla.

Nuoren turkulaisnaisen lauantainen ravintolailta oli päättyä ikävästi, kun hänet huumattiin tyrmäystipoilla. Vuonna 1989 syntynyt nainen oli nauttinut ravintolassa vähäisen määrän alkoholia. Poliisin mukaan naiselle annettiin illan aikana jotakin huumaava ainetta.

Kun nainen oli lähdössä kotiinsa, hän ravintolasta ulos päästyään menetti muistinsa lähes kokonaan. Paikalle sattumalta osunut uhrin poikaystävä oli vienyt tytön kotiin ja turvaan.

Tapahtuneesta on tehty ilmoitus poliisille törkeänä pahoinpitelynä.

____

mistä vetoa et tapahtu the clubilla ja tekijä oli joku ulkomaalaistaustainen, ehkä aasialainen? ei sillä et ois jotain ulkomaalaistaustasia vastaan mut näin sattu olemaan mun kohdalla ja poliisi ihan täysin ignoras koko asian vaikka teinki samanlaisen ilmotuksen.. pelkään et se oli ehkä samaa porukkaa. ehkä onnekseni en muista ihan kaikkea siitä illasta mut muistan sen että se oli tosi pelottavaa ja pelkäsin et kuolen tai jotain ku en voinu liikkua ilman apua enkä saanu kunnolla henkeä + oksensin lähes nonstoppina. oli tosi hauskaa! olis pitäny mennä sairaalaan et ois ollu jotain todisteita mut kuulemma hoin kovasti että en halua sairaalaan. banza.

hienoa työtä poliisit, onnitteluni onnistuneesta työstänne.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.