IRC-Galleria

sweetz

sweetz

too cool for ya anyways
Mitä järkeä näillä tunneilla on oikeesti käydä? Nytkin otin vaan koneen mukaan ni voin dataa täällä (vaikka ei täälläkään mitään tekemistä oo ku kaikki muut on tunnollisina koulussa tai vaihtoehtosesti nukkuu stna). Kukaan ei tajua mitään. Mun lisäks täällä on nytkin vaan mä,kolme muuta suomalaista ja vaihtareista ne tunnollisimmat = kiinalaiset. Sit silti toi ope kertoo kaikkia noita termejä NIILLE myös suomeksi :D :D (meillä on opetus siis enkuksi jos joku ei tienny)

En tuu läpäsemään koetta. Oon siitä satavarma. En ees tiedä mitä aiheita meillä on ollu täällä. Paitsi et joku overheads ja full cost, mut en tiiä mitä se tarkottaa. Ei kyllä kiinnostakaan tietää.
Vihaan tota opettajaa. Mut ei se mitään, tuskin sekään mua rakastaa. Sen tunneilla vaan nuuuuuuuuukaaaaaaaaahtaaaaaa.

Ja huomenna on vielä hemmetti soikoon se marketing - koe. Se ope on joku maailman vaativin, se oletti yhteen tehtäväänkin et luetaan koulukirjan lisäks pari muutakin kirjaa. JOO-O. Ja puolet pitää kokeesta olla TÄYSIN OIKEIN, muuten ei pääse ees läpi. Ei paineita.

Sit Deryallakin on synttärit huomenna. Mulla vaan ei oo rahaa. Meidän pitäs mennä illalla españan jälkeen Deryalle alottelemaan ja siitä sit Onnelaan johonkin BANAANIBILEISIIN (????) :D :D Torstaina sit taas kouluun, jes (Y). En jaksais... Oonkohan tullu vanhaksi? Hyvä jos on ees rahaa et pääsisin sisään! Haluisin kyllä mennä. Ois kiva päästä taas tanssimaan ja pitämään hauskaa mun néron kanssa.Ja pakkohan mun on :) Pitäs jostain varastaa vähän et voisin tarjota Deryalle synttärilahjaks vaikka jonkun drinksukan.En kyllä tiiä miten hauskaa seuraa oon ku mietin kokoajan et en voi kuluttaa rahaa ku on se eurakin ja se perkele maksaa 10 e plus bensat. Ja sit vielä ne surprisetkin...

Haluisko joku lahjottaa vähän rahaa?

//apua joku saatananpalvoja tai joku kyttäs mua :O

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.