IRC-Galleria

synapsi

synapsi

hmm ... TEREVE:-D

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

- Vanhemmat »

Mana ManaPerjantai 09.02.2007 02:51

Mana Manakaan ei ole enää sitä mitä ennen.

http://www.youtube.com/watch?v=KC9FtLQJoGM

Oma seura ja hätätapaus.Keskiviikko 31.01.2007 21:21

En naputtele vielä mielestäni tarpeeksi paskaa jatkuvasti valveilla ollessani jokaiseen mahdolliseen Internetin sopukkaan. Siksi kirjoitankin nyt myös rakkaalle nettipäiväkirjalleni pienen sananparren. Ja siksi että kaikki Internet-ahdistelijani ja muut uteliaat pallinaamat saisivat selkoa päiväni tapahtumista.

Kirka delas.
Kävin postissa. Kävin kaupassa.
Ostin Pirkka for Men-suihkedödöä ("Sedän Tuoksu" - parasta mitä rahalla saa!)
Tulin himaan postista ja kaupasta.
Otin oluen.
Söin.

Nyt narautan Jorma-pullon auki ja nautin fiinin viinilasillisen Jormaa.

En olekaan ennen maistanut Jormaa.

Jorman takaetiketissä lukee: "Nautitaan itseä paremmassa seurassa. Hätätapauksessa omakin seura kelpaa."

Tämä on hätätapaus.

EDIT: Suht kauheeta paskaahan tämä on, muttei maultaan niin makeaa kuin esim. hitusen hinta(hta)vampi Valdemar joka alkaa aina jossain vaiheessa tökkimään liiallisen spugeimelyydensä takia. Taattua spurgun makua ja tuoksua on Jormakin pullollaan ja sitä voi estotta suositella kaikille alan miehille - ja alasta kiinnostuneille.

KyläilyPerjantai 07.07.2006 01:09

Halinen kävi eilen kylässä pitkästä aikaa. Ehdotin hieman illanistujaista. Vastaus oli muusikkomainen "huomenna en vedä mitään nauhalle". Ja kuinkas sitten kävikään, varmaan arvaatte jo.

Absinttia lutrattiin alkupalaksi, sitten James Reipaksen keikalle Hulsinkiin, taksolla tottakai. Ekaa kertaa hybriditaksin kyydissä, on muuten täysin äänetön rengasmelua lukuunottamatta sinne 45km/h nopeuksille asti. Niitä on kuulemma taksiliikenteessä yhteensä vain kahdeksan, joten tuuri kävi.

Keikka oli rules, vaikka jengiä ei ollut mitenkään liiaksi. Keikan jälkeen taksolla takaisin mökin uumeniin, Halinen ilmoitteli kuskille vääjäämättömästä energiakriisistä, kaiken fukattuna olemisesta ja ennenkaikkea Tsar Bombasta, joka on atomipommeista jaloin. Kotona aloimme availemaan Halisen korvia vahanpoistoaineella ja truutalla.

Halinen vaati lisää absinttia, olutta ja saunan lämpimäksi, vaatimuksiin suostuttiin. Haliselta takavarikoitiin noin neljän aikaan aamulla absinttipullo koska joi suoraan pullon suusta ammattilaisen huikkia kyseistä 70% kamista. Tämän jälkeen Halinen siirtyi vaakatasoon ja murisi vielä puolen tunnin päästä itsekseen sekavia jotka toivat mieleen lähinnä jotkin svartmörktien manailut blackmetal-levyiltä.

Tajunnan palattua istuin aamupuupalla, yhä Humaltunut halinen avasi vessan oven. Totesin rempseästi "il cacciatore!" vessapaperi kädessäni, johon Halinen vastasi yllättyneenä "oo, il cacciatore!" ja sulki oven mennessään. Hetkeä myöhemmin Halinen oli kaatanut oluensa laukustaan löytämäänsä lehmänkelloon. Cowbellista kelpaa kaljonkia ottaa. Halinen vietiin juna-asemalle ja jätettiin oman onnensa nojaan alkuiltapäivästä.

MOROPerjantai 04.11.2005 20:05

Tere :(

- Vanhemmat »