IRC-Galleria

sysmik1

sysmik1

Somewhere over the rainbow..<3

Melkoinen viikonloppu :)!Tiistai 02.12.2008 03:13

Tässä nyt istun 4 ryyppy/bileillan jälkeen taas ja muistelen menneitä haikeana ja tulevaa epäuskoisena..Tänä viikonloppuna on monia tärkeitä asioita on selvitetty tunteiden suhteen..fiilis on samalla helvetin paska,mutta samalla helpottunut..
Launtaina tuli kaikki selväksi ja eilen oli meidän ison perheen (BigBrother perheen ;)) päätösbileet ja mahtavan ohjelman huipentuma,jossa päätin ottaa kaiken ilon irti jälkeen!!
Kiitos teille kaikille ketkä olitte tässä mukana(paitsi yhdelle nimellä mainitsematonta henkilöä..en viitsi sanoa,mutta arvanette varmaan itsekkin kuka)!

Aivan mahtavaa oli, vaikkakin aika nihkeetä bilejärjestelyä ja tarjoilua tuotannolta(viitaten 5 drinkkilippuun per/naama eikä ollenkaan ruokatarjoilua :/), kaiken sen jälkeen mitä ovat meidän kustannuksella tienanneet..!Kyllä luulisi olevan enemmänkin varaa pelkästään jo katsojien meille annettujen +/- äänien jälkeen!!!
No mutta sehän on selvää kautta aikojen ollut, mitä enemmän rahaa saa sitä ahneemmaksi ihmiset tulevat :/!Mutta joka tapauksessa iso kiitos mahtavasta kokemuksesta tuotannolle :)!


Ps. Ai niin,unohdin mainita..samalla pistin pisteen selibaatilleni ;))!Heh..oli sekin kokemus joo ;)!

Ps. Ja lisään nyt tohon sen verran kun kerran taas nousi haloo,niin ei Cherylillä ole tekemistä minun selibaatin päättymisessä!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.