IRC-Galleria

sysmik1

sysmik1

Somewhere over the rainbow..<3
Kaikille hyviä Jouluja kultahanipuppelit ;)!!!!!! Itselläni joulu on vasta 7 päivä tammikuuta, koska olen Ortodoksi uskonnoltani, niin muistakaa sitten onnitella ;)!!



Ps. Ja hei,älkää unohtako että samana päivänä minulla on myös syntymäpäivä ja täytän puolet minun elämästä :((..Nyyh..miksi aika menee noin nopeasti :/..vielä vähän aikaa sitten muistan kun olin 18 ja nyt PAM ja olen jo 25 :((!!!! noo, onneksi olen synytynyt Jouluna, niin ehkä jotain yhteistä Jeesuksen syntymän kanssa,niin voi olla että olenkin se "erityinen" ) ja saan tallustella maan päällä enemmänkin kuin on tarkoitus... ;)haha,ja piinaan teitä ;))!!





Tarkoitus olisi järjestää kunnon jytkeet, mutta katsotaan miten rahatilanne ym. asiat onnistuu..alustavasti olen suunnitellu viettää synttäreitä 10 päivä tammikuuta, jotta kaiki kaverit pääsee joilla on duunia ym. arkiasioita..olen alustavasti sopinut että vietän niitä ravintola DTM:ssä,jossa on varattu yäkerta kutsuvieraille sinä päivänä..muutokset ja peruutukset mahdollisia ,jotenka en sen enempää siitä vielä kerro,lähempänä ajankohtaa sitten..mutta kaikille rakkaille ) tulee kyllä sitten kutsut :)!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.