IRC-Galleria

sysmik1

sysmik1

Somewhere over the rainbow..<3
Eli niinkuin edellä mainittu,tämä vanhus viettää juubelia,25 v..huuh,huh..puolet elämästä on takana jo(näillä elämäntavoilla D:)!

Eli kaikki läheiset ja kutsutut ihmisten pitää saapua klo. 21.00 10.01.2009, jos mielii saada hieman ilmaista juotavaa ja naposteltavaa,koska tämä tapahtuma/bileet järjestetään suositussa DTM Ravintolassa, niin aika on rajallista ja minulle ja vieraille on varattu yläkerta 23.00 saakka ja sen jälkeen kaikki muutkin "tavikset"pääsevät mukaan joukkoon ;)!D:! Ravintola sijaitsee Iso-Robertin kadulla,kaikki varmasti tietävät missä!
Tähän 2 tuntiseen varaamaani aikaan kuuluu myös mahtava 10 minuutin Show erittäin kuuluisalta ja taitavalta Drag Queen esiinyjältä!!Nimeä en paljasta,vaikka arvaattekin sen jo ;)!

Itse synttärisankari saapuu limusiinilla ajoissa paikalle ja ottaa vieraat vastaan ja sillä myös poistuukin aikanaan :),hyvästä maksusta voidaan antaa kyytiä teillekkin arvoisat vieraat D:haha!

Luvassa aivan mahtava ilta ja paljon ihmisiä laidasta laitaan :)!
Ensinnäkin kaikki parhaat ystäväni ja Bb-kämppikset ovat lämpimästi tervetulleita kaikki ja tietenkin niiden velvollisuus onkin saapua paikalle vaikka maailmaloppu olisi tulossa!! Muuten suutun ja mustaksi muutun D:haha!

Mediaväkeäkin on luvassa,jotenka muistakaa harjata hampaat ja Pepsodent smile päälle jotta näytätte hyviltä linssiluteilta ;)!!


Elikkä Tervetuloa kaikki kutsutut klo.21.00 ja ei kutsut saavat liittyä joukkoon klo 23.00 jälkeen..tietenkin ei kutsutut voivat tuoda lahjoja mukanaan myös,en pistä pahitteeksi ;)) ja tietenkin kaikki ketkä eivät tule, myöskin voivat lahjoja lähettää(tilinumero on 25411-.......D:haha,no ei vaiskaan ;),mulle riittää teiltä jotka ette pääse paikalle lämpimät Onnittelut,arvostan niitä kovasti :))!

Kiitos kaikille etukäteen juhliin tulemisesta!!

Ps. muutokset/ym. mahdollisia ja niistä ilmoitetaan täällä ja päiväkirjassani.

Sysmikin(alias Bb-Antti) 25vuotissynttäribileet !

sinne vaan kaikki kutsut ja ei kutsutut jotka tulevat paikalle klo 23.00 jälkeen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.