IRC-Galleria

sysmik1

sysmik1

Somewhere over the rainbow..<3

Ässhhh...Torstai 22.01.2009 03:17

Istun täs himas ja mietin kaikkea taas,.kurkku kipee,vilustuttaa..eli vihdoin viimein tämä paska flunssa epidemia vihdoin iskemässä minuunkin :/..prkl..ei vois vähempää kiinnostaa nyt!!

On paljon asioita mitä on tapahtunut jo tämän vuoden puolella ja muistelen tässä miten tämä uudenvuoden ensimmäinen kuukausi meni viime vuonna ja miten eroaa tästä vuodesta..? No todella paljon ja samalla ei yhtään..viime vuonna myöskin istuin ja mietin mitä haluais elämältä tänä vuonna ja mitä pitäis tehdä jotta pääsee siihen..nyt istun ihan samalla lailla ja mietin aivan samoja asioita kuin viime vuonnakin..mutta vuoden vanhempana taas :(..! Aika vierii,mutta elämä junnaa..tai sitten olen tyytymätön kaikkeen mitä saan ja mitä enemmän saan,sitä enemmän haluan..hitto että on kyllä perseestä olla minä mun luonteeni kanssa :/!!

Asia on näin että pitäisi päättää jo pikkuhiljaa mitä haluaa oikeesti tehdä niin sanotusti "isona" vaikka on nyt jo toinen jalka jo niin sanotusti"haudassa" :/ !
Pikkuhiljaa rupee kyllästyttää elää pelkästään itelleen ja haluaisi jakaa ja antaa omaa energiaa ja apua jollekkin lähellä olevalle rakkaalle :)!
Ja tämäkin kysymys on vaivannut jo pitkään..tässäkin on ollut stressiä ihan tarpeeksi viimeisten 3 kuukauden ajan..nyt kun asiat ovat selkiintyneet ja niin ei tiedäkkään sittenkään..ääh,pyh..en jaksa enää tuommoisista puhua!!

Nyt on sitten muutamia ratkaisuja tehty monissa asioissa ja katsotaan mitä tuleman pitää ;)!

Jotain vosi vielä rustailla ja kertoa, mutta tämä yksi iso miinus minussa,eli vähän väliä iskevä hirvee laiskuus estää sen taas, jotenka palataan astioille taas mörrimöykyt ;)!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.