IRC-Galleria

sysmik1

sysmik1

Somewhere over the rainbow..<3

[Ei aihetta]Maanantai 27.04.2009 22:21

Tervehdys Mörriäiset ;)!

Venäjän reissu takana ja helpottunut olo jollain tavalla kun ollaan Suomessa,koska menomatkalla sinne tutun kanssa, joka oli tuomassa vanteita ja renkaita Saksasta,sai maistaa roppakaupalla Venäjän byrokratiaa ja "haista vittu" asennetta tullin puolelta D:! Mutta siihen tottuu kun asuu ja käy näitä asioita läpi päivästä toiseen,mutta kun olet vähän pidempään poissa niin kyllä hermot on tiukilla ja stressiä ei voi välttää ;)!Nyt sitä taas ajattelee huumorilla,mutta kyseisellä hetkellä ei paljoa naurata kun tulli on takavarikoimassa omaisuutta ja samalla keksii ihan ihme verosummia,jos haluaa tavaransa pitää. Siinä monen tunnin väännön jälkeen päästiin jatkaa matkaa kun "hyvät" rahat tullin taskuun on kilahtaneet ja hermot riekaleina. Kaiken kukkuraksi olin myöhässä jo junasta kun kiva "miliisi"setä päätti pysäyttää ylinopeudesta vielä matkan varrella ja nussiii vielä meidän aivoja taas D:,noo,onneksi siinäkin money talk ja päästiin taas kiroillen jatkaa matkaa "paljon köyhempinä" ja junasta myöhässä!! Ajattelin jo ettäs sitä venaillaan aamuun asti seuraavaa ja eikä huonommin voi mennä,mutta ihme tapahtui ja kerkesin juuri ja juuri junaan,missä tietysti sain makuupaikan kas kummaa kun vessan vierestä yläsängystä missä ovien pauke on sietämätöntä kun ihmiset rampaa paskaansa ja tarpeitaan vääntämässä D:..hehee..siistii :),ja sitten vielä pikkulapsiperhe vieressä volttomassa itkua koko yön>kruunaamssa mun unetonta matkaani D:!Hehee,nyt naurattaa ja paljon kaikkea aina sattuu ja tapahtuu kivaa kun käyn Äiti Venäjällä pyörähtämässä :)!Niin kuin vanha sanonta pätee,"Venäjää ei voi järjellä ymmärtää" D:,mutta se kaikki tekeekin siitä niin rakkaan ja erikoisen,jonne aina vaan haluaa palata uudestaan ja uudestaan :)))!
Ois paljonkin tapahtumaa reissun tiimoilta kerrottavaa, mutta niin kuin tiedätte olen laiska ja hidas kirjoittaa,niin jätetään tähän tällä kertaa..


Tuosta Hymyn jutusta halusin sanoa vaan että asia on vaan ollu esillä ja harkinnan alla.,ja tuo seksinmyynti on tosiaankin läppä,jotenka lukekaa rivien välistä ja ottakaa huumorilla hyvät ihmiset ;)!

http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/bb-antti-seuralaispalveluun

Palataan Mörrimöykyt ;)!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.