IRC-Galleria

tähtisädetikku

tähtisädetikku

paetaan autolla, lähdetään nyt etsimään jotain potkua tähän elämään.

--Maanantai 26.09.2011 19:25

hoho, nyt on taas tarpeeks ihmisiä tätä varten !

333.
Muistan miten random meijän ensikohtaaminen oli :D:D Muistan q oli sitä ennen kyl stalkannu sua kait galtsus tai jotai, olit cool XDX www. Mut oot just ihanaa seuraa ja oot aina niin ilonen ja pirtee ♥ Mekin voitais nähä joskus useemminki & ehk isommal porukal?

83.
Apua, en oikein tunne sua, mutta suhun ois kivaa tutustua paremmin ! Mutta mä en ainakaa oikei ikinä kehtaa tulla juttelee mitään :< Mut vaikutat just semmoselt tosi symppikselt persoonalta ja sulla on tosi kiva tyyli !

269.
Oon varmaa sanonu sulle aikasemminki, mut oon ihan järkyttävän mielenkiintonen ihminen. Oikeesti, en tiiä miten mä sen sen paremmin sanoisin :D:D Semmonen, jota ei varmaa koskaan kyllästyis kuuntelee. Oot just semmonen ihana, omanlaises persoona, semmonen kiehtova !!

66,6.
............ en kyllä nyt tiedä, mikä tän sun numeros pointti oli tyhmä ämmä. No mut ei, oot ihana. MEIJÄN PITÄÄ VITTU OIKEESTI NÄHÄ. saatana. aina jompi kumpi sluibaa, sit ei oo kivaa (AINA HENKAAT SEN SUN POIKKIKSES KAA NII NII NIII NII). Voisit ajella skoballas meille. HNGH. voisin höpötellä sulle kaikkee turhaa kans, semmost kivaa hohoho oot kiva C:

666.
No, tää on sit tämmöi versio tästä edellisestä luvusta hmph. No mut joo oot kans tosi kiva ja mukava persoona, vaikka kieltämättä meneekin välillä hermot sun angstisuuteen, mutta ehk lähinnä sen takia, että mua ärsyttää se, kun mä en voi auttaa sua :< sit tulee semmoi yhyy olo. Mut oot tommoi tosi kieroutunu lapsi, tommoi ... ihana, oot aika lutunenki XD ♥

17.
Sä oot niitä ihmisiä, jotka on muuttunu ihan älyttömästi siitä q tavattiin ekan kerran, vaikka ei ollakaa sen jälkee nähty q aina pikasesti sattumalta jossain. Mutta mä tykkään että oot tosi kiva persoona, mukava ja sun tyylis on ihana :3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.