IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Voi helvetti taas. Sairaalan henkilökunta on niin perkeleen osaavaa että oksat pois. Tosiaan tuossa muutama viikko sitten soitin Hatanpäälle tiedustellakseni että mistä johtuu ettei polvi ole ollenkaan kunnossa vaikka tähystyksestä on jo kuukausi ja sen pitäisi toimia normaalisti. Polven takana oleva jänne muljuu ja polvi jumittuu edelleen usein. Halusin tietää tutkittiinko tätä jännettä ollenkaan tähystyksessä, kun siitä ei lausunnossa mitään mainittu vaikka olen sitä joka helvetin kerta lääkärissä käydessäni valittanut. Tiedustelin myös magneettikuvauksen tarvetta. Hoitsu vastasi että magneettikuvista tuskin mitään uutta ilmenisi, koska "siitä ei näe mitään, jota tähystyksessä ei huomattaisi". Sain soittoajan Nurmelle, minua hoitavalle lääkärille. Hän kertoi ettei jännettä näe tähystyksessä, eikä sen tilaa näin ollen tiedetä. Hän ilmoitti, että minulle on varattu aika eturistisiteen leikkaukseen, ja koska kuvailemani oireet kuulostivat oudoilta, hän pyysi minua käymään luonaan leikkausta edeltävänä päivänä. Eli tänään.
Kävin sitten Nurmen vastaanotolla ja hän teki ne samat tutkimukset kuin aiemminkin. Totesi ettei eturistiside vaikuta ollenkaan löysältä vaikka siinä tähystyksessä todettiinkin repeämä. Leikkausta ei siis välttämättä edes tarvittaisi. Huomatkaa, että minulle oli varattu aika tähän leikkaukseen HUOMISEKSI. Jänteen oireetkaan eivät olleet tavanomaisia eturistisiteen repeämään liittyviä oireita, joten... "Nyt näyttää siltä että tämä oire on niin epätavallinen, että olisi syytä selvittää, mitä siinä on vialla. Suosittelisin magneettikuvaa." VITTU MINÄ KAKSI VIIKKOA SITTEN KYSYIN PITÄISIKÖ SE KUVATA.
Leikkaus siirrettiin, koska sen tarvetta ja polven kaikkia vammoja ei tiedetä, koska lääkärit eivät olleet halukkaita tutkimaan jalkaani, jonka pyysin tutkimaan. Olin tehnyt kaikki valmistelut, niin käytännön kuin henkisetkin. "Magneettikuvista ei selviä mitään mitä tähystyksessä ei selviäisi." "Tähystyksellä näkee vain polven sisään, ei sen ulkopuolella olevia vammoja, kuten näitä jänteitä. Ei ole tarkoituksen mukaista käyttää puukkoa tutkimukseen."

Pointtina kaikille teille loukkaantuneille: jos uskot olevasi oikeassa, tee asiasi selväksi ja jankuta sitä niin helvetin kauan että sinua uskotaan. Olen puoli vuotta ravannut lääkärissä, joka kerran olen kertonut mikä minua vaivaa ja vasta leikkauspäivää edeltävänä aamuna He toteavat että sinua ei ole tutkittu, tätä pitää siirtää. VITTU miten vaikea on kuunnella puhetta? Tuntuu jo että potilas tietää paremmin kuin lääkäri.
Uskon, että Nurmi on nyt sitä mieltä, että minua ei tarvitse leikata. Tällä kertaa aion pitää pääni, ja jos on se mahdollisuus että polvi vielä menee sijoiltaan eturistisiteen löysyyden vuoksi niin en perkele aio ottaa sitä riskiä. Helvetin laitokset. Järki käteen. Edes se maalaisjärki.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.