IRC-Galleria

mua painostetaanPerjantai 03.03.2006 14:33

Eli tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.



1. Vihaan jalkoja. Ei tää ehkä oo mikään tapa, mutta omituisuus kyllä. Siis muitten paljaat jalat on jotain sellasta mihin en voi koskea. Kylmät ja hikiset paljaat varpaat. yök!

2. Ajattelen aina pahinta. Joskus kadulla mietin että mitä jos juuri tuo auto nyt ajais mun päälle. Sit mietin että mitä kaikkee mulle kävis ja ketkä kaikki tulis mua sairaalaan kattomaan. Tai mietin mitä kaikkee mun läheisille voi tapahtua.

3. Jos puristan toisen käden nyrkkiin, niin että kynnet osuu kämmeneen, on toinenkin puristettava, ja sen jälkeen molemmat yhtäaikaa, jotta ne on tasapainossa. Sama pätee jalan liikkeisiin ja silmiin.

4. Teen kaikki hommat iltaisin ja öisin. En saa tehtyä mitään (esim. koulutehtäviä) päivällä, vaan alotan aina kello 21 tai myöhemmin.

5. En milloinkaan mene ensimmäisenä nukkumaan. Jos olen vaikka porukoilla, niin pakko on valvoa niin pitkään, että muut nukkuu, jotta mikään hauska, mitä Saattaa tapahtua, ei menis ohi.



haastan
-tarutsella-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.