IRC-Galleria

7.11 antti tuisku oulussa clubteatriallaSunnuntai 08.11.2009 02:10

joo..tultii kotia oulusta just..porukkaa siel oli..en ihan eturiviin päässy..kolomannes olin..ja porukkaa oli..kaikki samat biisit lauloi mitä aikasemilla keikoilla..kuvia otin mut en videoita..ja sit ne lapset meinas väkisin tulla siihen meidän eteen..

Köh Köh Köhä
~ 07.11.2009
Terveiset kaikille täältä Oulusta,hotellihuoneesta. Vieressä pöhisee vedenkietin, ilmankostutin suhisee, pöytä on täynnä lääkkeitä ja troppeja ja Tapani köhisee. Niinkuin moni varmasti eilen jo huomasi Ylivieskassa, on jokin maaginen voima tarttunut meikäläisen ääneen ja olo kuin pienellä merenneidolla Ursulan ryöstön jälkeen...
Haluan kiittää jokaista eilen paikalla ollutta ihmistä ymmärtäväisyydestä tänä flunssakauden pahimpana aikana. Olosta huolimatta vedin eilen, ja tulen vetämään tänäänkin, 110% shown, joten toivon tietysti tänäänkin paikalle paljon porukkaa.
Tulevan viikon NRJ:n iltapäivä juontohommat jouduttiin siirtämään ja alkuviikon kaikki päivät tulen vain ja ainoastaan lepäämään, jotta olen taas viikonloppuna täydessä terässä. Kyllähän se säikäyttää, kun laulajan tärkein työkalu, oma instrumentti eli ääni ei olekaan sinun omissa käsissä, mutta tällaista elämä on. Valillä vaikeempaa, välillä helpompaa.
Kaikesta huolimatta näitä on turha murehtia liikaa ja mikä tärkeintä tänään Oulu(kin) sekoaaaaaaa!
Ootte rakkaita,
Tapani

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.