IRC-Galleria

oon huomannu et haluan syödä ja kokeilla kaikkee mistä oon kuullu et joku arvostamani julkkis tai muu pitää tai sit nähny jossain että toi ois hyvää

esimerkkejä:

pienenä katoin videolta usein halinallet nelosta ja ne söi siinä kakkua mut luulin et se oli homejuustoa. aina ennen sitä kohtaa pistin pauselle ja kävin hakemassa homejuustoa jääkaapista ja sit pystyin syömään niiden kanssa.

aku ankassa oli salainen herkkumauste, joka vie kielen mennessäääään! se oli oliiviöljyä, suolaa ja pippuria. testasin toki. ihan hyvää paahtiksen päällä. ehkä se ois parempaa jos ei tietäs mitä se on, se siinä tarinassaki oli ideana? 8)

koodien päiväkirjassa luki joskus että hannun päivä ei käynnistyny ilman vaniljapalloja, pieniä pyöreitä munkkeja. taisinpa seota ku näin niitä juvan apsilla, niitä on oikeesti olemassa! siitä lähtien oon ostanu niitä aina ku pysähdytään juvalla tai kuortissa.

mummo ankka paistoi pariisinperunoita ja ne oli suurinta herkkua. löysin pari kuukautta sitten findusin pommes noisetteseja kaupan pakastealtaasta ja oon himoinnu niitä siitä asti ja tänään ostin. maistuivat.

näitä on muitakin mut noi tulee vaan mieleen, mitäköhän seuraavaks 8
)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.