IRC-Galleria

tasarion

tasarion

huh huh nimittäin ja niin edes päin
25.7. nimi huomasi lähikauppansa tuotteiden esittelevän omat (huomattavasti kallistuneet) hintansa huutaen. se ei kuitenkaan mainittavasti häirinnyt ajattelua, joka oli keskittynyt juuri nähtyyn uneen. unessa nimi omisti iltapäivälehden nimeltä "jo nyt on perkele". sen suosio perustui lehden linjaan, jota kuvattiin sanoilla järjestelmällinen absurdius.

lehdessä oli mattinykäs-tyylinen sensaatiojuttusarja erään melko satunnaisesti valitun kaupunkirusakon elämästä.

iltatyttöjen sijaan esiteltiin sieniä. kerran viikossa esiteltiin uusi sieni, josta näytettiin seitsemän kuvaa, yksi joka päivä. samalla sienestä kerrottiin perustietoja (myrkyllisyys/syötävyys, montako tähteä mihinkäkin suuntaan, levinneisyys, jne). sieni sai myös sanoa sanottavansa, mutta se tapahtui niin, että toimitus poimi sattumanvaraisesti lukijakirjeistä yksittäisiä tavuja ja laittoi ne riviin. joulukuussa lukijat äänestivät vuoden iltasienen.

äänestyksessä korostettiin, että tarkoitus ei ollut äänestää syötävyyden/maun perusteella, vaan kokonaisuuksina. sienet olivat tietenkin eri kuntoisia, toinen vanhempi, toinen pienempi ja niin edelleen, mutta painivat silti tasaväkisesti samassa sarjassa. vaikka voittaja oli useimpina vuosina yllätys, pettymys se ei ollut koskaan. päin vastoin, moni vannoutunut lukija halusi juhlistaa joulun sijaan vuoden iltasientä omissa pienissä populääri-dadaan pärähtäneissä ryhmissään.

huomattuaan unensa idean olevan tarpeeksi toteuttamiskelpoinen, nimi maksoi kallistuneet ostoksena ja päätti hakea lainaa. jos idea tuntuisi huonolta myöhemmin, olisi ainakin varaa päivälliseen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.