IRC-Galleria

task`

task`

and the little things that make life great.

2008 on nyt ohi.Sunnuntai 04.01.2009 00:28

Voivoivoi. On ollu kyllä ikimuistoisia hetkiä tällä lomalla.
On ihan varma, etten kaikkea muista, mutta yritän jotain kaivella ajatusten suuresta kaivosta.

26.12 - 28.12
Kuuskymppiset. Eli siis Sailan, Sipolan ja Jounin hurjat kutsut.
Oli tosi mahtavaa nähdä niin Paljon ihmisiä yhdessä pitkästä aikaa ja viettää laatuaikaa hienossa seurassa. Tuli valvottua, pelattua aliasta, höpöteltyä eri ihmisten kanssa.
Myönnän olleeni sieni, joten ei voi muistaa kaikkea. Kuitenkin tuntu siltä, että jotkin ystävyyssuhteet saivat vahvistuivat hämmästyttävänkin paljon, ja olen älyttömän iloinen tapahtuneesta.
ps. Saila: "Aliasta."
Kiitos kaikille ihmisille siellä<3 Vaikken kaikkia niin kovin hyvin tuntenutkaan.

Matkaa jatkuu viikonlopun jälkeen kotiin, mutta mitäpä siitä kun, kotona kamat vaihtoon ja suihkuun ja Tanelle sen jälkeen. Leffojahan siellä katseltiin.
Jos väärin muistan, tätä jatkui vielä seuraavakin päivä.

31.12
Mentiin 10 hengen (Saila, Tane, Jouni, Immu, Vili, Sipola, Saija, Klemppa, Mixsari ja Task) porukalla Megazoneen. Mahtia oli, ja vasta toka kerta kun siellä kävin. Sieltä sitten Sipolalle saunomahan.
Sieltä sitten Jounin kysymisen jälkeen Skalaan pitkästä aikaa (ainaki mulle).

Vähän ennen kahtatoista sitte ulos vaan ammuskelee pieni osa raketeista.
Sitte se vuosi vaihtu. Ei siinä kamalasti oo muutosta, mutta taaspahan on uusi vuosi ja uudet kujeet, kuten herkkulakko 1.6 asti. Uuden vuoden lupauksena lupasin olla raiskaamatta ketään kahdentoista jälkeen puoleentuntiin :D Onnistuin ;)
Syntyipä siellä pari peliäkin.
Siivikkala ruletissa kukin osanottaja sai osakseen, sanoisinko, märän olemuksen. Kyllä ihmiset tietää. A la Voima olikin sitten paljon, suoraan sanoen, oksettavampi peli. Öljyä, kokista, ANISta.. Hyi vietävä.

Yötä vietettiin lepposissa merkeissä, ja kyllä katsojat tykkäs. ;)
Viimeisimmät valvojat meni nukkuu kai 11-12 maissa ? Meitsi nukahti jo siinä kymmenen jälkeen.

No seuraava päivä alkoi siinä 15-16 aikoihin. Siinä sitten hengailtiin ja hyvä lihapiirakka-aamupala oli jees. Päätettiin, että jatkot olis poikaa, mutta ruokaa pitää saada.
Saatiinpa kyyti Siwalle. Minä, Jouni ja Sale siis.
Siwakäynti suoritettiin, jonka jälkeen luvan kanssa mentiin Kellarille lämmittelemään ja miettimään, millä Skalaan takaisin, ja keitä tulossa. Saapuipa sinne sitten Sipola, Klemppa ja Peksi.
Klempalta sitten saimme kyydin Skalaan, kiitos Klemppa.

Siinä sitten syötiin ja parin tunnin päästä Klempan jo piti lähteä.
Muut (minä, Saila, Jouni, Peksi ja Sipola) jäätiin viettämään yötä. Viihdytettiin toisiamme jutuilla ja korttitempuilla. Sipola oli kyllä niin kujalla. Myöhemmin Peksi ja Sipola menivät nukkumaan ja me kolme jäljellä olevaa jatkoimme korttitempuilla, ja se jatkui kädestä korteista ennustamiseen. Oli kukkulat isot, tottavie. Siinä jatkui monia tunteja kunnes jatkettiin ylös ja saatiin hyypsät hereille, mutta pian käytiin mekin nukkumaan. Tai ainakin yritettiin. Melkein onnistuimme siinä nopeasti ;) Katsojat tykkäs, eiku?
Sänky oli hieman ahdas Sailalle, Jounille ja Taskille, mutta kyllä me siihen loppujen lopulta nukahdimme keskimäärin tunniksi, kunnes sängyssä oli niin kuuma (en väitä, etteikö aikaisemmin olisi ollut), että jokainen siirtyi kuka minnekin. Jouni kömpi lattialle, Saila viereiseen sänkyyn ja mä jäin siihe samaiseen sänkyyn. Kyllä tuli vilponen olo, kun ei ollut enää ketään siinä vieressä. :/

Siinä heräiltiin sitten taas iltapäivällä. Syötiin se mukavahko lihapiirakka aamupala.
Pelattiin pokeria ja saatiin Tanekin paikalle.
Sitten siivoiltiin ja omat porukat tuli hakemaan. Siinä heitettiin Saila kotio ja Peksi seurikselle.

Kotiin pitkän kaikkialla olemisen jälkeen.. Enpä siinä kauaa kerennyt olemaan, kun Tane jo soitti lähtisinkö Tampereelle, ja että pääsisin Teron kyydillä Tanelle päin, ja siinä sitten pikainen tukanpesu ja kamppeet kasaan ja eikun jälleen tien päälle. Haettiin siinä Sailakin matkalla. Sekä Tane ja Jove kiepattiin kyytiin ja saimme kyydin Treelle.
Tampereella sitten pyörähdettiin Koskikeskuksessa, Siperiassa ja Jalla Jallassa syömässä. Sen jälkeen saimme Klempalta kyydin Tanelle, ja olimme vuokranneet videot Makuunista sitä varten.
Ne katsottiin pienen kaiutinsäädön jälkeen, jonka jälkeen porukkaa tummui ja nukahdin itse joskus puol seiskan maissa. Kaiken kaikkiaan oli todella kiva päivä.

Tässä pääpiirteittäin. Aika varma siitä, että jotain unohtui tai meni sekaisin.
Kiitos kaikki ihanat ihmiset <3 huraa!
"Oi, katsojat tykkää"
"Vitun katsojat"
"Isäs oli.."
"Vi**u mua ei kiinnosta, mä lähden kotiin"
"Ohi"

Kiitos <3 ..Taski kuittaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.