IRC-Galleria

Ups.. ja vähän muutakii.Lauantai 02.08.2008 22:43

Eli jos jotkut jotka on tänne mun päiväkirjaa kirjotellu eikä saaneet vastausta, niin sori (isosti). Kävi inhimillinen virhe enkä huomannu niitä ollenkaa.. :P Eksyin tänne taas jotenkii kirjottelemaa..

Täs on taas niitä Tiinan kuulumisia. Mulla on suoraan sanottuna ihan outo olo.. semmonen ilmava ja raskas yhtä aikaa. En tiiä miten se on mahollista mut se on vaa sillai. Johtuko se siitä et luin äsken ihan kamalan angstisen ja koskettavan mangan vai johtuuks se biisistä jota kuuntelen koko ajan (Röyksopp - What else is there)?

Paikat on vähä jumissa ja lonkka valittelee. Kumpa koulu alkas jo nii pääsisin terkkarille. Ehkä se vois ohjata johonkii paikkaa missä mitataa jalkojen pituuksia.. :P Ku toinen jalka vaikuttaa olevan vähä toista lyhkäsempi ja se heijastaa sitte lonkkaa, polvee tai nilkkaa. Ei oo enää yhtää hauskaa.. :(

Muistelin yhtenä yönä Wanhojen risteilyä, oli kyl aika erikoinen kokemus sekii.. Ekat kännit mut hauskaa oli (ainakii suurimman osan ajasta). :D Tuli jotenkii haikee olo ku niitä varttu niin kauan ja nyt ne on jo kaukan menneisyyessä. On se kummallinen se aika. Aika on rajallinen, sitä ei voi unohtaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.