IRC-Galleria

teknohog

teknohog

numb and number

NäkyvyyttäTorstai 01.11.2018 20:54

Eilen sain yhdelle videopätkälle vuorokauden aikana tuhat katselukertaa. Aiemmin on ollut suurempia lukemia mutta vain pidemmällä aikavälillä repostausten (repostelujen?) kautta. Tässä siis:

https://www.instagram.com/p/Bpj7e0Bl941/?taken-by=algoristo

Toissapäivänä eräs kansainvälinen muusikko/artisti julkaisi videon, jossa käytetään tekemääni videopätkää projisointina:

https://www.youtube.com/watch?v=MMZU5GjPtoQ

Hän oli bongannut kyseisen pätkän Instagramista, tämän siis:

https://www.instagram.com/p/BpcJaFtFazI/?taken-by=algoristo

Nämähän on tosi pieniä lukuja, mutta mulle isoja siihen nähden, ettei Suomessa/Jyväskylässä tunnu olevan juuri ketään ketä kiinnostaa mm. mikään. Tosin tähän viime päivien näkyvyysputkeen mahtuu viime perjantai Suomen käsityön museossa, jossa yksi mun vanhempi printti oli osana muuta matemaattisen taiteen näyttelyä:

Työn äärellä pätemistä Suomen käsityön museossa 26.10.2018


Some- ja muun näkyvyyden saaminen on mulle aika vieras asia vieläkin, luultavasti koska mut on kasvatettu välttelemään itsensä kehumista. Nykymaailma taas näyttää siltä, että jokainen peruskuupo on ehdollistettu hokemaan mantraa "Hei, katsokaa kaikki minua, minä olen paras!" riippumatta siitä, onko mitään katsottavaa tai minkään lajin parhautta. Siinäkin mielessä kaikki näkyvyys ja julkisuus tuntuu aina vain typerämmältä tavoitteelta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.