IRC-Galleria

ten-

ten-

tommi moi, oon mun idoli...

Voisko olla mahdollista...Lauantai 28.04.2007 03:11

...että tää maailma on aika sekasin? Vittu hirvee haloo jostain patsaasta! Se on vaan patsas hei. Ei se maailma siihen kaadu jos sitä vähän siirtää. Oisko kuitenkin niin, että on olemassa vähän tärkeämpiäkin asioita? Yks patsas on ihan paskan hailee. Niitä on maailma pullollaan.

Ja sitten nää meidän kunnianarvoisat kansanedustajat! Joku välkky on nyt keksinyt, että:

"Hei, asennetaan kaikkiin autoihin sellaset seurantalaitteet ja verotetaan sitten yksityisautoilijoita kilometrien mukaan."

Öö, että verotetaan vielä ajoneuvoveron ja polttoaineveron lisäksi? Ja että nää laitteet tulis varmaan sitten jokaisen itse hankittavaksi? Ilman minkäänlaista avustusta valtiolta? Eikä tietenkään koskis kansanedustajia, koska kansanedustajat tulee taksilla töihin. Just just.

YLEstäkin oli joku juttu mikä tänään ärsytti aivan perkeleesti. En vaan muista enää mikä. Vois lakkauttaa ton TV-lupamaksun ja kerätä semmosta 20 euron suuruista vuosimaksua siitä hyvästä että saan kuunnella radiota. Kakskymppiäkin on ehkä liikaa. Telkkariin sitten tämmönen järkevä kanavapaketti. Ihan niinkuin kaikilla muillakin tuntuu olevan. Maksullisekshan tässä kaikki menee jossain vaiheessa, vaikka siellä telkkarissa pyörii niitä mainoksiakin. *chi-ching, chi-ching*

Kyllä ne patsaat siitä vielä kaatuu!

PS. Tuskin jollain Suomella on paskankaan merkitystä ilmastonlämpenemisen kannalta. Eiköhän se oo niin, että suuri on kaunista... ja likaista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.