IRC-Galleria

theobull

theobull

Theodor Vilenius

YlläpitoTorstai 27.09.2007 19:16

Olipa kerran juhlat jonne saivat tulla kaikki. Juhlissa esiintyi mm. jeesus natsaretilainen, pälvikalju buddha ja Unimuki. Juhliin pääsivät kaikki, ilmaiseksi, eikä ketään jätetty ulkopuolelle.




.............paitsi.............

YLLÄPITOYLLÄPITOYLLÄPITOYLLÄPITOYLLÄPITOYLLÄPITOYLLÄPITOYLLÄPITOYLLÄPITOYLLÄPITOYLLÄPITOYLLÄPITOYLLÄPITOYLLÄPITOYLLÄPITOYLLÄPITOYLLÄPITOYLLÄPITOYLLÄPITOYLLÄPITOYLLÄPITOYLLÄPITOYLLÄPITOYLLÄPITOYLLÄPITOYLLÄPITOYLLÄPITOYLLÄPITOYLLÄPITOYLLÄPITO
YLLÄPITO YLLÄPITO YLLÄPITO

Ylläpito syö kulhosta ihmispaskaa.
YLLÄPITO tukistaa munakarvaa.
YLLÄPITO on harjoittanut masturbointia leipomon takana
YLLÄPITO ei osaa käyttää imuria runkkaamiseen.
YLLÄPITO ei omista jäääääääänistä.
YLLÄPITO paskoo omille reisilleen,
YLLÄPITO koostuu alhaisimmasta pohjapaskasta, siitä paskasta joka oli niin paska ettei edes Adolf-vanha viiksitaiteilja jaksanut vaivautua heittämään niitä uuniin koska ylläpito on niin paska että jos paskalla olisi sisaruksia niin sisarukset kieltäisivät uskonsa ja alkaisivat lestadiolaisiksi, joka on maailman toiseksi huonoin ihmisryhmä heti YLLÄPIDON jälkeen. "Parempi kuulua toiseksi paskempaan ryhmään, kuin paskimpaan" - Vanha kerettiläinen sananlasku ennen kuin inkvisitio tunki käyräsarvisen pyörän pakanan perseeseen. Ja kuka oli inkvisitio? Irc-homoylläpito on inkvisito, mutta se on niin paska tehtävässään ettei osaa etsiä oikeita noitia vaan runkkaa mielummin omille reisilleen ja antaa koiran nuolla ne pois. Mutta kuka on koira? No ylläpito! Ylläpidon tyypeillä on koira per viikko, ja se koira on ihminen, ylläidon ihminen, koska koira on parempi kuin irkin ylläpito koska koira osaa nuolla omaa persereikäänsä.

Syökää mun välilihasta tippuvia kuolleita nahkanpaloja, koska muuta ei heru.

RAPA RAPA REL REL LE!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.