IRC-Galleria

thera_

thera_

pippeli mielessä-koulu pielessä

tysläähääLauantai 12.08.2006 20:48

xD kuis panee? jätin viimeksi kirjottamani jutun hieman kesken... hups! x)

Huhhuh. Ylihuomenna kouluun, eikä jaksais innostaa. En kuitenkaan laita pahitteeksi, et on taas jotain asiallista ja hyödyllistäkin tekemistä. (eikä koko ajan istu terassilla, jne.. xD )

Kirjotukset pelotta, ihan hirmuisesti periaattees, koska en oo lukenu. Mut yritän antaa parhaani, toivottavasti se riittää. Ja jollei riitä, uusin ne ja sitten.. vedän itteni narun jatkoks. no en laita! (it was a joke)

ei helvetti mie en jaksa kirjotella tätä. Hei, nyt tuli mieleen aihe. Eilen illalla kun tulin iltaa viettämästä Jennin ja hänen siskonsa kanssa, minulle tuli outo tunne. En saanu jalkaa jalan eteen, teki mieli lysähtää maahan ja vaan itkeä. Mutta mitä itkeä? iloja? suruja? Mie en teinny. Siispä en itkeny.
Sillon oli vaan niin perkeleen yksinäinen tunne. Olin yksin yksinäisyydessä. Tuo suomeks siis on, että olin yksin ilman läheisiä ja rakkaita tai muita ympärillä yleensä pyöriviä tuntemattomia ihmisiä. Kukaan ei huomannu mua, muistanu mua tai varmastikaan uhrannu mulle ajatustakaan. Olin vaan ilmaa. Kello oli yli puolenyön, joten oli pimeää. Olin kuin varjo pimeydessä, tai siltä musta tuntu. Se oli maailman inhottavin tunne. Mutta minä en itkeny. Paha oli olo, mutta asettelin tunteet sivuun, pesin meikit,sammutin valot ja kävin nukkumaan. Huomenna on taas uusi ja aurinkoinen päivä. Vai onko? Olen silti yksin, eikä kukaan uhraa minulle sanaakaan.

äh, nyt olen itsekäs. en oikeesti ajatellu kaikkia noita yläpuolen tekstin asioita. Kunhan kirjoitin taas vaihteeks mitä sylki päähän toi. Mut fakta on, että eilen mulla oli inhottavan yksinäinen olo. kello oli n. 03, eikä ristin sielua missään. Ja jos jostain kuulu ääniä tai näky varjoja, ne eivät huomanneet minua tai sitten eivät halunneet huomata. Kaiken lisäksi kello oli niin paljon, etten kenellekään voinut soittaa. mitä olisin sanonut, kun olisin herättänyt jonkun kauneusuniltaan? "Hei, mulla on tosi paha olo nyt. Puhutko mun kaa?". voiko noin sanoa? :o ja kelle olisin soittanu? Olisin loppujen lopuksi kaatunut siihen pilkkuun, että kelle soittaa. äh, nyt mie lopetan tän perkeleen valittamisen ja meen keittään kahvia. eiköhän kahvi hieman piristä ja laita munkin elämän takas raiteilleen :DDD <3 ICH LIEBE EUCH ALLE!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.