IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Kauris - HoroskoopitKeskiviikko 24.01.2007 22:16

Luonne
­Kauris-ihmisellä on hyvin monimutkainen luonne. Hän on jonkin verran sisäänpäinkääntynyt ja sotkeutuu harvoin asioihin. Koko elämänsä ajan hän pysyy kummallisena arvoituksena ystävilleen.

Jo varhaisimmasta lapsuudestaa saakka hän pysyttelee syrjässä, välttää yhteydenottoa ja kiintymyksenilmaisuja.

Hän on mietiskelevä ja hänen vaitelias käyttäytymisensä saa hänet vaikuttamaan ikäistään vanhemmalta jo silloin, kun hän on vielä aivan nuori. Hän on levoton ja pessimistinen luonne ja hän epäilee itseään. Hän on kuitenkin huomattavan kunnianhimoinen ja pyrkii aina korkeimpiin asemiin.

Hän suhtautuu elämään varauksella, koska hän on varovainen ja kaukonäköinen. Hänen luonteensa ankaruus ja hänen värittömyytensä tekevät hänestä hyvin särmikkään ihmisen ja häntä on melkein mahdoton lähestyä

Seurallinen käyttäytyminen­
Kauris-ihmiset pakenevat yhteiskuntaa ja ihmissuhteita. He rakastavat yksinäisyyttä ja haluavat säilyttää oman rauhansa hinnalla millä hyvänsä. He ovat hyvin pidättyväisiä ihmisiä, joilla on usein tutkimaton ilme kasvoillaan.

He ovat äärettömän täsmällisiä ja järjestelmällisiä. Heillä on vain vähän mielikuvitusta ja he kauhistelevat odottamattomia vierailuja tai epätavalliseen aikaa sattuvia puhelinsoittoja.

Kauris-ihminen osoittaa ystävyyttään harvoin ja on silloinkin valikoiva. Kun ystävyyssuhde kerran on solmittu, se on hyvin kestävä. Mutta olivatpa hänen ystävyytensä ja myötätuntonsa kuinka suuret tahansa, ne eivät koskaan ole kovin lämpimät.

Hän on kriittinen ja hänen jäykkyytensä, pidättyväisyytensä sekä viileytensä tekevät kosketuksen saamisen muihin ihmisiin vaikeaksi. Hän on mieluummin yksin kuin seurassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.