IRC-Galleria

hohhoi...Tiistai 05.05.2009 11:43

miks aina luullaan että kun mulle on mukava hetken aikaa ni että se ois sillo joku sopimus siitä että mä oon sit ihan ok niiden asioiden kanssa mitä shittii mun niskaan on kaadettu? siis jos mä tekisin sellasii temppui mun kavereil mitä niistä jotkut tekee mulle tämän tästä(eri henkilöistä puhuen) ni sehän ois maailmanloppu!:O moni luulee että kun en sano jostain asiasta mitään ni että oisin sinut sen kanssa... ei oo näin. eikä oo näin joka tapaukses jos vastailen vaisusti.

mut hei, pitäkää päät kiinni niist asioist,koska ette oo tähänkään mennessä ollu niin välkkyi et oisitte osannu ajatella mitä teen teot vaikuttaa. yksinkertasesti sanottuna tää teksti on kaiken pahan olon purkamista yleisesti. mä osaan olla joko tosi mukava tai sitte täys k-pää. riippuu siitä miten muhun suhtaudutaan.

mulla on vissii kaks ihmist tällä hetkellä joille oikeest voin puhuu asioistani. ja jos et oo niistä toinen ni hei,ei huolta,oot vaan yks niistä ihmisistä joihin en voi luottaa syystä tai toisesta. mun luottamusta ei ansaita peppua nuolemalla vaan aidolla ystävyydellä. oon monet kerrat ajatellu että miten tän tänne kirjottaisin mutta nyt sain vihdoin purettua pahimmat vihat...

mua saa loukata aika pahasti enne ku oon näin heppi otas mut nyt o mitta täys. jos oikeesti koette että haluutte olla OIKEITA ystäviä ni lopettakaa selittäminen ja ottakaa vastuu teoistanne. ehken mäkään mikään viattomuuden perikuva oo mut se on faktaa et ei o tullu mieleen että loukkaisin teitä samalla lailla mitä monet on loukannu esim mua tai mun läheisimpii kavereita. katotaan et käykö monikin niistä lukees nää asiat joita tää teksti koskee.

p.s. jos joku ei nyt sattunut tajuumaan et ketä mä tarkotin tai jos rupee mietityttään et onkohan kyseinen hlö ite tehnyt mulle jtn että vuodatan siitä ni älkää silti tulko kysyyn et kenest puhun. kyl niiden henkilöiden pitäs ite tietää ja jos ei tiiä ni olkoot. aamen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.