IRC-Galleria

tiiiina^^

tiiiina^^

( I hear voices. )

Blogimerkintä

« Uudempi -
Hyvät tavat:

Nuori neito ei saa sallia miespuolisten ystäviensä kutsuvan häntä etunimellä. Herrasmies ei myöskään missään tilanteessa saa puhutella neitoa sanalla "kultaseni", ellei hän tiedä sen olevan naisen mielestä hyväksyttävää.

Vierailut:

Kihlautumaton nuori nainen saa halutessaan sallia naimattomien herrasmiesten vierailut. Hän voi myös hyväksyä näiltä kutsuja konsertteihin ja teatteriesityksiin.

Hieno nainen ei kuitenkaan koskaan vieraile yksin miehen luona.

Miesten huomion vastaanottaminen:

Hyvin kasvatettu nainen ei koskaan nauti miesten huomiosta liian innokkaasti. Naisen ei tule kuitenkaan olla niin varautunut, että mies vallan pettyy. Hieno nainen ei koskaan vaadi huomiota tai palveluksia herrasmiehiltä, mutta ottaa ne aina vastaan kiitollisena.

Naimattomien naisten ei tule hyväksyä lahjoja miehiltä, joiden kanssa he eivät ole kihloissa tai jotka eivät ole sukua.

Naisen saattaminen kotiin:

Herrasmiehen saattaessa naisen kotiin tanssiaisista ei tämän koskaan tule kutsua miestä sisään. Jos nainen kuitenkin erehtyy tekemään näin, miehen tulee kieltäytyä kutsusta.

Avioliiton hyödyt:

Avioliitto puhdistaa ihoa, poistaa siitä ikäviä läiskiä ja virkistää kehoa. Se tuo myös kimmoisuutta askellukseen.

Tutkimusten mukaan ukkomiehet elävät poikamiehiä pidempään. Synnyttämisen taas on todettu olevan yhteydessä naisen pitkään ikään.

Kuherruskuukausi:

Tuoreen aviomiehen tulee muistaa, ettei nuorikko kestä samaa määrää kävelemistä ympäriinsä ja nähtävyyksien katselemista kuin hän.

Naisen heikot elimet kärsivät helposti raajoihin kohdistuvasta liiallisesta liikunnasta. Olisi typerää raahata naista kiireessä ympäriinsä tänä kriittisenä kautena.

Monissa tapauksissa tämä luo perustan naisen ensimmäiselle ja lopulta elämän mittaiselle "selkäkivulle".

Täydellinen pari:

Paras vaimo on nainen, joka on löytänyt miehen, joka ymmärtää häntä. Mies saa itselleen parhaan vaimon, jos hän pitää tätä kuningattarena muiden naisten joukossa. Tämänkaltainen mies ei pelkästään ylistä vaimonsa tekemää ruokaa vaan myös oikeasti syö kaiken, mitä tämä tekee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.