IRC-Galleria

tilku

tilku

on syntyny onnen tähtien alla.

Nyt sattuuTiistai 29.11.2005 23:11

Isä mikset sää voi tulla jo kotia? Oon oottanu sua jo 10 päivää. Mut mää oon koittanu olla vahva, en oo itkeny viikkoon. Mää tarvin sua täällä. Mulla on matikan tehtäviä mitä en ossaa laskee. Kukkaa ei oo auttamassa mua. Miksi sää lähit? Mää tiijän että sulla ei oo enää huolia eikä kipuja, ja sää oot Jeesuksen kanssa. Olisit ottanu mut mukkaan sinne. Täällä sattuu niin palijon.

Mää oon koittanu auttaa äitiä niin paljon ku vaan oon pystyny. Nyt se nukkuu mun huoneessa ku Marianne nukkuu sun ja äitin sängyssä. Jos Perttu tulis tänne se nukkuis sun paikalla Mariannen vieressä. Äiti anto mulle kaikkia niitä vitamiinipillereitä aamulla mitä sää aina laitoit mun lautaselle vielä 12 päivää sitte. Mää en edelleenkään tykkää pureskella niitä C-vitamiini -pillereitä. Ehkä mun pittäis opetella, ettei maha mee pilalle.

Arvaa mitä? Mää sain 50/60 pistettä siitä äikän aineesta mistä selitin sulle toissakeskiviikkona. Siitä minkä otsikko oli 100% lukiolaishikeä. Muistathan? Sää sannoit että siitä varmaan tulee hyvä numero. Ja nii siitä tuli. Se onki ainoo koe minkä mää tein. Kolme on rästissä vielä.

Nykyää äiti lukkee iltarukkouksen. Sillä on ihan eri tapa rukkoilla ku sulla. Se pittää käjetki erilailla ristissä ku sää. Eikä se siunaa erikseen kaikkia ihimisiä niinku sää teit. Äiti rukkoilee hyvin kanssa. Mutta mulla on ikävä myös niitä iltoja ku sää luit mulle kaikkia vanhoja kirjoja ku mää olin pienempi. Olisin halunnu sun lukevan vieläki. Miksi kaikkee tätä mää opin arvostaa vasta ku sää lähit pois? Ota isä mut sun luo jo. Mää en jaksa täällä ennää. Oo niin kiltti<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.