IRC-Galleria

pepe on läski homo!Perjantai 16.01.2009 22:16

Nautin tuossa äskettäin herkullisista paahdetuista ruisleivistä joiden päällä OLI juustoa ja leikkelettä. pepe seurasi mua keittiöön kun menin niitä leipiä tekemään. sitten se seurasi mua olkkariin jossa ajattelin rennosti nautiskellen sohvalla syödä leipäni, mutta vitut! Pepe rullas mua ympäri ja tassulla yritti sörkkiä mun leipää ja maitolasia. jouduin siinä siis suojelemaan syötäviäni (että se siitä rennosta sohva syöpöttelystä) ja nostin leivän ylös, mutta tolla perkeleen kollilla on jotkut kumitassut ja se sai venytettyä tassunsa mun leivän päälle ja PLÖTS! siinä meni leivän päälliset :'( sitten lähdin hakemaan uusia leivänpäällisiä ja pepe seuras mua keittiöön ja sieltä taas olohuoneeseen jossa se suunnilleen änkes mun suuhuni kun söin!

Ja sitten! joka aamu ja joka ilta kun kissoille ruokaa annan, Pepe vetää jotain vitun siksakkia mun edessä niin että olen lukemattomia kertoja meinannut kompastua siihen (sitä päivää odotellessa kun viimein kaadun).

Ja SITTEN! aamuyöstä/aamusta saan usein aikaisin herätä kun tämä pieni haisunäätä kuolaa mun naamaani ja syö hiuksia. ja vaikka sen kuinka monta kertaa heittäisi pois, niin tämä viehkeä mirri kipittää häntä pystyssä takaisin kuolaamaan naamaa ja hiuksia. oon aivan varma että se yrittää saada mut hereille antamaan sille ruokaa... argh!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.