IRC-Galleria

tinkss`

tinkss`

ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ Aleksi♥

[Ei aihetta]Keskiviikko 31.12.2008 22:17

Kun kasvamme, opimme, että se ihminen kenen ei koskaan pitänyt pettää meitä, luultavasti tekee sen. Tulet särkemään sydämesi luultavasti useammin kuin kerran ja se on rankempaa joka kerta. Tulet myös särkemään sydämiä, joten muista miltä tuntui kun omasi oli särkynyt. Tulet taistelemaan parhaiden ystäviesi kanssa ja syyttämään rakastasi asioista mitä entinen rakkaasi teki. Tulet itkemään koska aika menee liian nopeasti ja menetät jonkun ketä rakastat.
Joten ota kuvia, naura liikaa ja rakasta niin kuin sinua ei olisi koskaan loukattu. Koska jokainen 60 sekuntia, jotka vietät vihaisena on minuutti onnellisuudesta pois jota et koskaan tule saamaan takaisin. Rakkaus on voiman antamista ärsyttääkseen sinua, mutta luottamaan siihen ettei hän tee
sitä.

Oikeilla rakkaustarinoilla ei ole onnellista loppua, koska oikea rakkaustarina ei koskaan lopu. Tiedät olevasi rakastunut, kun vaikein asia on sanoa hyvästi. Älä koskaan anna kenellekään kaikkeasi, sillä kun hän on poissa, on sydämesi viety. Kun elämäsi rakkaus jättää sinut ja sanoo "voimme edelleen olla ystäviä" se on sama asia kun koirasi kuolisi ja äitisi sanoisi "voit edelleen pitää sen". Jos et saa jotain ihmistä ajatuksistasi pois, ehkä hänen kuuluukin olla siellä. Kun todella rakastat jotain, olet valmis päästämään irti ja jos hän tulee takaisin se on tosi rakkautta. Koska tosi rakkaus on aina vaivan arvoista. Älä koskaan luovu asioista jotka saavat sinut hymyilemään. Se satuttaa kun rakastat jotain, mutta et saa pitää häntä sylissäsi.

Elämän suurin haaste on löytää joku, joka tietää kaikki virheesi, eroavaisuutesi ja mokasi, mutta edelleen rakastaa sinua. Rakkaus on kuin sota, helppo aloittaa, vaikea lopettaa ja mahdoton unohtaa. Maailman hienointa ja kauneinta asiaa ei voi tuntea, eikä nähdä, vaan se pitää kokea sydämellä.

Älä koskaan riko sydäntä joka oikeasti rakastaa sinua. Mutta muista et tule olemaan rakkaasi ensimmäinen, viimeinen tai ainoa. Hän on rakastanut aiemmin ja tulee rakastamaan uudelleen. Mutta jos hän rakastaa sinua nyt, niin millä muulla on väliä. Hän ei ole täydellinen, mutta et ole sinäkään ja te ette tule olemaan koskaan täydellisiä. Mutta jos hän saa sinut nauramaan, koska joudut miettimään kaksi kertaa ollaksesi ihminen ja tekemään virheitä. Pidä hänestä kiinni ja anna hänelle osa itsestäsi. Hän ei tule ajattelemaan sinua joka hetki, mutta hän antaa sinulle osan itsestään, jonka tietää sinun pystyvän rikkomaan. Älä satuta häntä tai vaihda toiseen. Älä odota enempää kuin hän voi antaa. Hymyile kun hän tekee sinut onnelliseksi, huuda kun hän tekee sinut vihaiseksi ja kaipaa kun hän ei ole kanssasi.


[Ei aihetta]Sunnuntai 28.12.2008 01:23

Anna mulle jotain mistä pitää kii.

[Ei aihetta]Torstai 25.12.2008 00:43

sain kivoja lahjoja<3 ;

volumasterin
föönin
niveanjuttuja
alusvaatteita
2 kauluspaitaa
hupparin
+muita paitoja
neuleen
topin
olohousut
yöhousut
DVDpoksin
pipon
sukat
meikkipussin
.
tänkjuuu <3
nyt katon isosiskon kanssa täydellisiä naisia (S2) jotka ostin sille:)
sitten katon varmaan omia DVDtä<3 awwwwwww.
ja on syöty hyvää ruokaa nams!

(;Keskiviikko 24.12.2008 11:52

HYVÄÄ JOLUA!<3
lue:joulua

[Ei aihetta]Perjantai 19.12.2008 01:57

ei malttais mennä taas nukkuu:) oon vaan tehny KKta : < yyy ei oo elämää :-D
mut huomenna se alkaa, kauan odotettu loma ♥ ihanaaa !

mut ei oo ihanaa että huomenna on kauheesti tekemistä : < kunnon siivous, KKn teko + pakkaus odottaa kämpillä. ei onneks oo ku muutama tunti kouluu<:
ja sitte miran kansa käyään kaupungissa<: aatulle käyään ostaa herkkuja ja kaikkee(:
ja jos siellä puurolla käytäs !

jos nytte menis nukkumaaan.I am small
I am needy
Warm me up
And breathe me.♥

ps nään varmaan heitiä huomenna ku se tulee kajaaniin < 3 ja se tulee ma kotia. minä meen jo lauantaian<:

[Ei aihetta]Torstai 18.12.2008 21:48

uusi tukkaa ♥

ja kiitos sannalle lahjasta < 3

uus tukka huomenna:)Keskiviikko 17.12.2008 20:03

<3

[Ei aihetta]Maanantai 15.12.2008 00:25

ei ees oo semmosta sunnuntaiahistusta mitä yleensä o_O
mutta nytte rupes ärsyttää. muitten huono tuuli tarttuu aina muhun sillonku oisin hyvällä tuulella :<
mutta olis jo torstaiii, tai ainaki keskiviikko. omapäevä!(:
hiukset uuteen kuosiin taas<3

[Ei aihetta]Torstai 11.12.2008 21:11

viikko meni nopeesti:)
ois pitäny siivota mut tyydyin vähä järjestelee paikkoja.. jos sitäkää:D
ei oikee jassa.

- jos et tienny ni nyt tuut kuulemaan.

miraun kanssa < 3Keskiviikko 10.12.2008 18:03