IRC-Galleria

Etsi blogeja

Toiminnot

Uusimmat blogimerkinnät

« Uudemmat -

kassinenRakas BloginiLuonut: kassinenMaanantai 06.05.2024 18:58

Hei olen maarit kassinen! olen uusi irkissä haluan paljon ystäviä!
Olen sairauslomalla. Sain melko pahan ahdistushäiriön työstäni. Työ on muuten kivaa, mutta en osaa tehdä sitä. Se on liian vaativaa minulle monin eri tavoin. Nyt olen menossa parantolaan Seinäjoelle. Tarkoitan parantolalla Paukkulaa. Tietäjät tietää.

Huomenna menen virkistysmatkalle Hoplopiin yksivuotiaan siskontyttöni kanssa. Siellä keski-ikäiset työuupuneet toipuvat varmasti.

Ajoin sähköpotkulaudalla asemalle. Istun siis juuri tällä hetkellä junassa. Eka sähköpotkulauta ei suostunut yhteistyöhön, panikoin, heitin sen pusikkoon ja juoksin toisen laudan luo, joka pörähti heti käyntiin ja toi minut turvallisesti ja nopeasti perille. Iltapäivästä ennen lähtöäni sain pakkomielteen tehdä suolaisen piirakan. Vedin kinkkuparsapiiraan uunista juuri ennen lähtöäni, tungin sen isoon uunipussiin (joka repesi), laitoin reppuuni ja nyt olen tässä. Mutta ennen tätä hetkeä viiletin potkulaudalla pitkin kaupungin katuja lähes kuuma kinkkupiirakka omaa kuumaa kinkkuani vasten, koska se valui repussani koko ajan alaspäin kohti ahteria. No, totta puhuen oma kinkkuni ei järin kuuma ole ja +3°c sekä pohjoistuuli saivat aikaan sen, että olin varsin onnellinen erikoisesta pyllynlämmittimestäni.

Tomi1989[Ei aihetta]Luonut: Tomi1989Maanantai 06.05.2024 17:53

Kävisitkö minun kummitustalossa?Maanantai 06.05.2024 17:53, 2 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

kassinenRakas blogi numero 3Luonut: kassinenMaanantai 06.05.2024 17:32

Rakas blogini <hymy> ! Tulin nyt töistä ja menin K-Markettiin ostamaan pirkan lihapullia. sitten kotona laiton lihapullat pannulle paistumaan ja sitten söin ne! olin tänään aiemmin siis kaupassa ostin samalla lisää juhlamokkaa vaikka hintakin on jo melkein 7€ nykyyän! kävin myös ostamassa vähän uusia meikkejä ja hajuvesiä!

juotko juhlamokkaa?Maanantai 06.05.2024 11:23, 9 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Tomi1989LääkkeenLuonut: Tomi1989Maanantai 06.05.2024 16:50

Aika

kassinenrakas blogi numero 2Luonut: kassinenMaanantai 06.05.2024 11:07

hei rakas blogi! <hymy> rakastan INHOAN työpaikkaani
minulla on niin kiva MULKKU pomo. hän antaa minulle extra töitä ja en pidä työn teosta! voisin mennä kela pummiksi mutta sitten minulla ei ole varaa juhla mokkaan! ja se olisi todella harmillista! pidän Mokon lapasista todella paljon! mutta tänään on todella hyvä sää! sitten minulla on 15,60€ tilillä voisin mennö ostamaan vähän k menu keksejä ja juhla mokkaa koko rahalla K supermarkettiin!

kassinenJuhlammokka on hyvääLuonut: kassinenMaanantai 06.05.2024 11:02

hei blogini numero 2009 tänä aamuna jon 55 kuppia juhlamokkaaa ja maistui makelta pullan kanssa suosittelen 5/5

Artviros[Ei aihetta]Luonut: ArtvirosMaanantai 06.05.2024 06:27

Uuteen asuntoon asetuttu asumaan, mukavat naapurit. Viimeisessäkin tosin oli ihan mukavat naapurit.

Ulkotyöryhmässä käyn kolme kertaa viikossa, tänään ja keskiviikkona on työpäivät.

Olutta meni viikonloppuna paljon, täytyy nyt olla ilman.
Heräsin tuossa puoli kuudelta vasta en heti jaksanut nousta kun kello soi. Uusi viikko alkaa ja uskon että tästä tulee hyvä viikko innolla odotan viikonloppua kun mä ja paras kaveri näemme. Alan taas jakamaan lääkkeitä dosettiin ja kaikkia on tällä hetkellä ei tarvitse hakea mitään. Huomenna kun tulee eläke niin maksan vuokran pois heti odotan sitä hammaslääkäri laskua myös saa onneksi kaikki heti maksettua pois ja rahaa jää onneksi laskujen jälkeen niin selviää ja sekin kiva kun on säästötili missä jo aika kiva summa rahaa ja se nousee pikkuhiljaa siitä kun saa siirrettyä säästöön jotain. Alan kohta pesemään pyykkiä en eilenä jaksanut pesukone on varmasti vapaa tällä hetkellä. Pesen pyykkiä aina maanantaina ja torstaina. Huomenna on nuo paloharjoitukset paloasemalla aamupäivästä ihan hyvä harjoitella niitä en ole menossa töihin keskiviikkona sitten taas. Ilmat vähän viilenee tällä viikolla mutta aurinko näköjään paistaa mikä on ihan kiva kuulin huhuja että lunta tulisi taas toivon että ei! Talvi saa jo jäädä taakse haluan että kesä alkaa ja on lämmin. Huomenna on sählypelit pitkästä aikaan ja innolla olen menossa peleihin. Ollut parin viikon tauko kun vappu oli tässä välissä. Juoksen huomenna kentällä niin kovaa kun pystyy sekä koitan tehdä monta maalia. Meillä alkaa kohta jalkapallo sählyn sijasta kenttä on ihan tuossa vieressä niin pelaamme siellä mä tykkään pelata jalkapalloa sen on hauskaa hyvässä porukassa olen siinäkin aina hyökkääjä. On ollut muutaman viikon tauko salitreeneistä ja ajattelin aloittaa treenaamisen uudelleen mikä tekee vaan hyvää taas kropalle. Menen lenkille taas päivällä kun on noin hyvä sää olin eilenäkin lenkillä. Juon tuossa hetken päästä aamukahvit ennen sitä vien pyykit pakko sanoa että on hyvä fiilis nyt ja mä nautin siitä.

Tomi1989Vois alkaaLuonut: Tomi1989Maanantai 06.05.2024 02:24

Nukkumaan sain viime yönä unessa kielarin naiselta

_Iltsu_Toukokuinen sunnuntaipäiväLuonut: _Iltsu_Sunnuntai 05.05.2024 23:59

Tänään on sunnuntai ja toukokuun viides päivä. Kävin tänään ulkoilemassa kun kello 18:45 aikaan. Ulkoilu koleassa säässä tuntui inhottavalta. Lisäksi olen opiskellut ruotsin kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja ruotsiksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita kaikilla kielillä. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli kolea päivä. Nauttikaa keväästä ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 20:00 jälkeen. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä kevätpäivistä. Sää on keväistä kun lämpötila on päivällä ja yöllä plussalla. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi lihamureketta, perunoita ja sienikastiketta. Hyvää sunnuntai-illan jatkoa kaikille teille. Nyt on kevät. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Kumisaappaat on hyvä olla näillä talvisilla keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette sateisilla tieosuuksilla. Tänään kävin kävelylenkillä keskustassa. Kävin tänään myös ruokakaupassa. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Huomenna minulla on työpäivä kello 10:30-14:30. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Käyn lenkillä huomenna sopivassa välissä. Huomenna minulla on myös saksan tunti.

Tomi1989KatsonLuonut: Tomi1989Sunnuntai 05.05.2024 23:19

Formuloita suorana norris voitti
Kettuvartio on uusimalla tutkimusmatkallaan internetin ihmeelliseen maailmaan päätynyt Jumalan hylkäämään kauan sitten villiintyneeseen viidakkoon, IRC-galleriaan. Toisin kuin Twitter aikanaan, ei IRC varmaankaan aio uudistua ja alkaa näyttämään käyttäjilleen pelkkää häiritsevää sisältöä. Siksi uskonemme että IRC-galleriasta voisi tulla uusi partiolaisten lähes ikioma sosiaalisen median kanava. Lieneekö tämäkään hanke tästä lähteä liikkeelle, tuskin.

Tomi1989PesenLuonut: Tomi1989Sunnuntai 05.05.2024 21:14

Pyykkiä ja kuuntelen musiikkia ja 23:00 alkaa formulat

Jack84XXSunnuntaiLuonut: Jack84XXSunnuntai 05.05.2024 20:04

Viimeyö meni surkeasti mutta nousin kuitenkin koska olin luvannut auttaa isääni koneen vian korjaamisessa ja kyllä kävinkin auttamassa plus oli niin simppeli vika kuin olla voi eli yksi johto irti :D
Sitten toimi :) Että hyvin meni ^^

Muutoin ollut jaksu niin huono etten paljon ole sittemmin tehnyt mutta tulevalla viikolla enemmän ja kyllä se uni taas löytyy ku joutuu :)

Ja aion pysyä tavoitteessani jonka asetin kun ongelmasta ollut lukuisia kertoja pelkkää harmia niin jo siinä suurta syytä ja on muutakin mutta en ala nyt luetteleen, hyvää iltaa kaikille :)

Tomi1989NykysinLuonut: Tomi1989Sunnuntai 05.05.2024 19:16

Tänne saa lisättyä useamman kuvan kerralla

jamemipowenjamemipowenLuonut: jamemipowenSunnuntai 05.05.2024 11:24

Najważniejszy element mody: wyjątkowa włoska kolekcja odzieży damskiej na lato 2024
Lato 2024 zapowiada się tętniące życiem i kolorowe, z najnowszymi trendami w modzie. Wśród nich wyłania się włoska kolekcja odzieży damskiej, która przyciąga uwagę fashionistek. Dzięki wyrafinowanemu wzornictwu, wysokiej jakości materiałom i eleganckiemu stylowi ta kolekcja zapewnia kobietom luksusowy i pewny siebie wygląd.
Więcej powiązanych produktów znajdziesz na: wólka kosowska hurt
Charakterystyka włoskiej kolekcji odzieży damskiej
Kolekcja włoskiej odzieży damskiej na lato 2024 została zaprojektowana z unikalnymi cechami, noszącymi piętno włoskiego stylu mody.
Materiały wysokiej jakości: włoscy projektanci zawsze kładą nacisk na wykorzystanie wysokiej jakości materiałów, takich jak jedwab, bawełna i wełna merynosów, aby zapewnić użytkownikowi komfort i luksus. Materiały te są nie tylko miękkie i przewiewne, ale także bardzo trwałe, dzięki czemu na długo zachowasz piękno swojej stylizacji.
Wykwintny design: projekty w tej kolekcji zwracają uwagę na każdy szczegół, od wyrafinowanego krawiectwa po unikalne wzory. Miękkie krągłości, delikatne plisy czy przyciągające wzrok wzory pomogą Ci podkreślić kobiecą i elegancką urodę.
Elegancki styl: Elegancki styl to główny element włoskiej kolekcji odzieży damskiej na lato 2024. Proste, wyrafinowane projekty w neutralnych kolorach, takich jak biały, czarny, beżowy, pomogą Ci łatwo skoordynować z innymi dodatkami, aby stworzyć idealny strój na każdą okazję.
Wybitne trendy w kolekcji
Kolekcja włoskiej odzieży damskiej na lato 2024 niesie ze sobą wiele wybitnych trendów, wychodząc naprzeciw wszelkim potrzebom kobiet.
Spódnica maxi: Spódnica maxi to niezastąpiony element garderoby dziewczynek kochających kobiecy styl. Sukienki maxi z lekkiego, zwiewnego szyfonowego materiału dodadzą Ci uroku i przyciągną wszystkie spojrzenia.
Crop top: Crop top to idealny wybór dla aktywnych i wyrazistych dziewcząt. Połączenie krótkiego topu z dżinsami lub krótką spódniczką pomoże Ci podkreślić wąską talię i stworzyć młodzieńczy, dynamiczny wygląd.
Spodnie z szerokimi nogawkami: Spodnie z szerokimi nogawkami są popularnym elementem tego lata. Dzięki przestronnemu i wygodnemu krojowi spodnie z szeroką nogawką pomogą Ci ukryć wady nóg i zapewnią wygodę podczas ruchu.
Stylizacje w kwiatowe wzory: Kwiatowe wzory to niezastąpiony trend latem. Spódnice, koszule czy szorty w żywe, kwiatowe wzory pomogą Ci się wyróżnić i przyciągnąć więcej osób.
Epilog
Kolekcja włoskiej odzieży damskiej na lato 2024 to idealna propozycja dla dziewcząt kochających elegancki, wyrafinowany styl mody. Dzięki różnorodnym wzorom, wysokiej jakości materiałom i wyjątkowym trendom, ta kolekcja pomoże Ci pewnie zabłysnąć w każdej sytuacji.
Uwaga: Aby nabyć wysokiej jakości produkty z zakresu włoskiej mody w rozsądnych cenach, możesz odwiedzić sklep Hurtownia odzieży włoskiej w Wólce Kosowskiej - błyskawiczna wysyłka, niskie ceny!. Sklep oferuje szeroką gamę produktów modowych znanych włoskich marek w konkurencyjnych cenach i szybkiej wysyłce.
Viikonloppu on mennyt kivasti olin eilenä aamulenkillä, nukuin pienet päikkärit, kävin lidlissä kaupassa ja katsoin loppillan netflixiä vielä voi ottaa tämän päivän rennosti ennen kun alkaa uusi viikko fiilis on hyvä tällä hetkellä odotan jo innolla ensi viikon viikonloppua että mä ja paras kaveri näemme soitin eilenä sille kyselin miten viikonloppu on mennyt.
Tänään aijon mennä lenkille iltapäivällä koska on luvattu hyvää säätä alan pesemään pyykkiä hetken päästä niin huomenna ei tarvitse. Laskin eilenä mun rahatilanteen ja sain siirrettyä 70 euroa säästöön nyt olen parissa kuukaudessa saanut säästöön 140 euroa jos olisin päässyt desucon tapahtumaan niin nuo rahat olisivat menneet siihen. Alan nyt säästämään laivareissuun mikä tehdään tuossa syksyllä kavereiden kanssa mä olen niin paljon kaivannut laivalle toivon että tänä vuonna päästään sinne on sitten shoppailu ja juoma rahat valmiina mä luulen että laivareissuun saattaa mennä noin 200 euroa? Tai vähemmän no sen näkee sitten. Juomiin pitää riittävästi olla rahaa juon sitten vaan lonkeroa siellä ja viiniä poikaystävälle pitää ostaa laivalta tuliaisia ajattelin jonkun viinapullon ja suklaata sille. Kävin eilenä tokmannilla nyt on 7 paria mustia sukkia maksoi 10 euroa. Sukat menee niin nopeasti rikki että niitä pitää ostaa melkein jatkuvasti onneksi asuu ihan tokmannin vieressä niin sieltä saa heti ostettua nuo sukat. Ensi viikon keskiviikkona mulla on taas verikokeet aamupäivästä ajattelin ajella pyörällä sinne terveyskeskukseen niin sillä pääsee nopeasti
täytyy laittaa ilmaa renkaisiin jossain vaiheessa. Aamukahvi herätti onneksi otan hetken päästä aamulääkkeet masennuslääkettä haen seuraavan kerran kesäkuun alussa se resepti on uusittu niin saa haettua ne. Todella hyvä asia on se etten ole joutunut syömään yhtään rauhoittavia lääkkeitä niitä menee onneksi todella harvoin. Otan sen lääkkeen siinä kohtaa jos ahdistus vaan pahenee eikä mikään muu keino auta. Aijon nyt keskittyä hyviin asioihin mitkä tuo mulle iloa elämään tällä hetkellä pakko sanoa että tuo aurinko piristää todella paljon mun mieltä ihanaa, kohta on kesä!

Tomi1989[Ei aihetta]Luonut: Tomi1989Sunnuntai 05.05.2024 00:49

Laitanko lisää kissan kuvia?Sunnuntai 05.05.2024 00:48, 16 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

_Iltsu_Toukokuinen lauantaipäiväLuonut: _Iltsu_Lauantai 04.05.2024 23:58

Tänään on lauantai ja toukokuun neljäs päivä. Kävin tänään ulkoilemassa kun kello 18:25 aikaan. Ulkoilu koleassa säässä tuntui inhottavalta. Lisäksi olen opiskellut ruotsin kieltä duolingon avulla ja olen opetellut uusia sanoja ruotsiksi. Olen myös katsonut Muumilaakson tarinoita kaikilla kielillä. Ratkon myös ristikoita ja silloin tällöin teen palapelejä. Puhun jonkun verran italiaa. Tänään oli kolea päivä. Nauttikaa keväästä ja auringosta. Olen kohta menossa nukkumaan. Käyn itsekin urheilemassa joka päivä. Käyn joskus treenaamassa ulkokuntosalilla. Urheilumuotoni ovat lenkkeily, kävely, juoksu ja uinti. Luen jonkun verran kirjoja ja lehtiä. Aamupalalla juon teetä ja päivällä kahvia. Olen dieetillä, joten minun täytyy katsoa, mitä suuhuni pistän päivän aikana. Katsoin myös areenasta uutta päivää. Toivon, että luette blogiani ajatuksen kanssa ja tykkäätte blogeistani. Kuuntelen kaikenlaista musiikkia, mutta pääasiassa kuuntelen SANNIA ja Cheekiä. Sannin Vahinko ja 2080-luvulla on minun lempikappaleita. CHEEK:in vahinko biisikin on hyvä. Maanantai on/on ollut inhokkipäiväni, kun olen ollut koulussa opiskelemassa. Pimeä tulee kello 20:00 jälkeen. Pukeudun lämpimästi, kun käyn ulkoilemassa. Nautin näistä kevätpäivistä. Sää on keväistä kun lämpötila on päivällä ja yöllä plussalla. Joskus teen taas jonkun smoothien omista hedelmistä ja marjoista. Silloin tällöin laitan kuvia myös Facebookiin. Käyn kerran tai pari kertaa viikossa ruokakaupassa. Herkut esimerkiksi karkit ja leivonnaiset jäävät ruokavaliostani pois ja jätän kaikki nopeat hiilihydraatit sisältävät ruoat pois. Syön hedelmiä ja marjoja päivän aikana. Söin tänään lounaaksi lihamureketta, perunoita ja sienikastiketta. Hyvää lauantai-illan jatkoa ja hyvää viikonloppua kaikille teille. Nyt on kevät. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin. Kumisaappaat on hyvä olla näillä talvisilla keleillä, joten laittakaa silloin ne jalkaan, kun kävelette sateisilla tieosuuksilla. Tänään kävin kävelylenkillä Mehtimäellä ja Vaahteramäellä. Huomenna teen kaikkea kivaa. Olen nyt tiukalla laihdutuskuurilla. Nyt on todella lämmin ja hyvä sää ulkoiluun. Huomenna minulla on vapaapäivä. Haaveilen joskus saavani itselleni järjestelmäkameran, sit kun se on mahdollista ja tämä järjestelmäkamera on vaan haave minun päässä. Käyn lenkillä huomenna sopivassa välissä.
« Uudemmat -