IRC-Galleria

Olipa se ilta =)Lauantai 24.05.2008 20:04

Juoppopartiolaisen raportti eilis illasta:

Olin muutaman kolleegani kanssa liikenteessä. Pyörimme kaupungilla vailla päämäärää. Kello lähestyi kahta, eikä meillä ollut mitään tekemistä, aurinkokin alkoi jo nousta hiljalleen. Sanoin kavereilleni vieväni heidät kotiin, mutta he halusivat välttämättä käydä katsomassa auringon nousua. Noo, ei kai siinä muu auttanut kuin ottaa nokka kohti Mikonkaria.

Mansikkakarintielle päästyämme, lähellä sitä risteystä mistä voi kääntyä mikonkariin, huomasimme ojasta loistavan valoa. Ajoimme valoa kohti ja mitäs sieltä paljastuikaan. 5 ihmistä siesoi tienposkessa enenmmän tai vähemmän veressä ja yksi rymysi vielä autossa etsien tavaroita mitkä pitäisi pelastaa. Kaikki olivat selvästi humalassa. He olivat ajaneet tiukassa mutkassa ojaan ja auto oli katollaan.

Kaverini sitten soitti poliisille ja poliisi kaarasi aika nopeasti paikalla. Me saimme jatkaa matkaamme melkein heti kun poliisi oli saapunut paikalle.

ps. Ainoa kenestä ei vuotanut verta (ainakaan niin että me olisimme huomanneet) oli poika joka oli käyttänyt turvavöitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.