IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Juoppoa...Torstai 11.05.2006 02:43

Tunnetko itsesi epäsosiaaliseksi juopoksi, koska rivakka alkoholinkäyttösi vaikuttaa karkottavan kaikki ryyppykaverit? Tuntuuko jokainen ryyppyreissu päättyvän nyrkinheilutukseen ja pullojen rikkomiseen? Haluatko välttää ongelmia selvittämällä parhaan mahdollisen juomaseuran etukäteen?Tiia - Jarno: 49%

Jakkaralla tasapainoileva Tiia kaatuu esityksensä päätteeksi baaritiskille. Jarno yrittää tietenkin pelastaa paukkunsa, mutta ne kaatuvat ja syttyvät kynttilästä tuleen. Palovaurioista seuraa iso lasku.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: halpa valkoviini
Tiia - Kata: 17%

Ryyppykekkerinne menevät takuulla mönkään.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: cuba libre
Tiia - Miku: 46%

Illanvietto venähtääkin lähes parin vuorokauden mittaiseksi hillittömäksi tinaamiseksi, ja molemmat saavat pahimmat morkkikset ja pelkotilat miesmuistiin. Miku pelkää menettävänsä järkensä.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: kossua halvalla tuoremehulla lantrattuna
Tiia - Tanja: 59%

Tiia tumppaa vahingossa tupakan täyteen tuoppiin, mutta onneksi Tanja ei huomaa sitä vaan kietaisee keppanan sulavasti kurkkuunsa.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: tislattu krapulahiki
Tiia - Miia : 43%

Jatkoille lähdön aikoihin Miia onnistuu jäämään nalkkiin baarin vessaan ja viettää yönsä siellä. Tiia sen sijaan pitää hauskaa aamuun asti.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: rajan takaa salakuljetettua pirtua ykkösoluella laimennettuna
Tiia - Mata: 78%

Baariin saapuessanne portsari huomauttaa, että Tiia muistuttaa erästä rock-tähteä, ja loppuillan tarjoilu on taattu harmittoman valkoisella valheella.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: ampiainen

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.