IRC-Galleria

tinzza

tinzza

Mut löytää facebook:sta.

Hmm...Maanantai 08.12.2008 14:03

Aika mielenkiintoista on semmonen asia, että 22 vuotta on yhteensä niinkin vähän, ku 8036 päivää. Ei kuulosta kauhean isolta määrältä.

Muuten... tänään on maanantai ja 8.12. ja mun synttärit. Ok, ei siinä mitään, mut silloin, ku mä synnyin nii oli myös maanantai...eli kierros taas täynnä. (maanataista sunnuntaihin= viikko= 1 kierros)
Jännää.
Iltavuoroon ollaan töihin tänään menossa ja huomenna olis vapaapäivä. Baariin olis kiva mennä vähän ehkä juhlistamaan tätä uutta "lukua", MUTTA mä joutuisin menee sinne ihan yksin. Kaikilla sattuu huomenna olemaan aikanen herätys töihin...joten p*ska tuuri.

Mä en oo koskaan saanu aamupalaa vuoteeseen, joten pyysin sitä synttäreiden kunniaks. Noh, aika varmasti olisin ehkä saanukin, MUTTA klo 5:45!!!!! En nähny sen olevan minkään arvoista siinä vaiheessa, ku tajusin mulla olevan herätys laitettuna klo 10:30!!! Joten päätettiin siirtää se aamupalan tuominen vuoteeseen johonki toiseen kertaan. Ehkä fiksuin päätös ikinä siihen kellon aikaan.

Mut joo, loppupäivän fiilikset ja muut kuulumiset laitetaan sitten vasta, ku tää päivä saadaan päätökseen. Joten ei muuta, ku....HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ MINÄ ...(ja muut päivänsankarit)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.