IRC-Galleria

tip]su

tip]su

helvchina||schatz

monta rakkautta. Keskiviikko 28.06.2006 03:06

Niin, montakos suurta rakkautta ihminen sitten elämässään voi saada? Tuskinpa niitä voidaan noin vain laskea, mutta se tiedetään ettei niitä ihan joka päivä vastaan kävele. Sinkut väittivät suuria rakkauksia olevan kaksi per ihminen; miten määritellään suuri? Se on sitä, joka muuttaa ihmisen, näin ne sanoo. Ytimenravistaja.
Mun elämästä löytyy yksi ytimenravistaja, vanhat valokuvat nostaa vieläkin kyyneleet silmiin. Ikinä ei varsinaisesti päädytty yhteen eli siis varsinaisesti ei koskaan erottukaan. Mun ytimenravistaja on osa mun päivittäistä elämää, aina löytyy jotain, joka siitä muistuttaa. Humalasoitot lauantai aamuyönä kolmen aikaa - ai että mä odotan niitä. Käheä ääni melun keskellä - ai että mä kaipaan sitä. Haluan jotain, mitä en edes tahtoisi haluta.
Miksi ihminen kohdatessaan jotain suurempaa, karkottaa sen heti pois? Kun löytää oman ytimenravistajansa, miksi sen kadottaa ennenkuin ehtii kunnolla edes katsomaan? Mitkä olosuhteet ajavat kaksi toisistansa välittävää erilleen? Sitä sopii kysyä.
Säilyykö tunteet ytimenravistajaan ikuisesti? Onko kerran muodostettu side mahdoton katkaista? Toisaalta sen haluaa katkaista, mutta toisaalta tietää, että jos sen tekee, tekee elämänsä virheen. Kun ajattelee tulevaisuutta ytimenravistajan varjostuksessa, se ahdistaa. Mutta sitä haluaa. Miten tulevat suhteet onnistuu, kun sydämesi pitäisi olla jonkun muun, ytimenravistaja kuitenki onnistuu anastamaan osan sydämestä. Ei ole vielä onnistunut.
Se on mun huoneessa, mun vaatteissa, mun lompakossa, mun röökiaskissa.
Uutta ytimenravistajaa odotellen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.