IRC-Galleria

tiuke

tiuke

työn raskaan raataja..

Huomenta vaan!Perjantai 19.09.2008 12:12

Tuli noustua aamulla aikasin...5.50.. tekeen koulutehtävii! WTF?!?! siihen aikaan, jep tiedän sairasta mut silti en kyl oon hikari! <hymy> Muru nousiki varmaa jo tuntia aikasemmin ku mun rakas raahautu aamuvuoroon!
No siinä pari tuntii väänsin tehtävii simmut ristissä ja ah nyt ne on loppu...=D Just tos äsken sain kylppärin pestyy ja kissoillekki vaihdettu puhtaat hiekat! Täytys yrittää saada koko loppu kämppäkin siivottua, käydä lenkil ja lekurissa.. Sit varmaanki tehä vähä remppaa tänää ja huomena lähetään Joutsenoon murun kaa. Mennään moikkaan sen parii kaverii ja sit viel savitaipaleen kautta takas himatsuikkeliin! Sunnuntaina varmaanki alkais toi seinien maalailu.. Keittiön remppa on suht hyvällä mallilla, viel muutama ovi maalamatta ja sit sekin on tehty!

Niin ja sit vitsi et ootan innolla ens viikonloppua...LAIVALLE!!!!!!!! JJJEEEEEE!!!!!!
En ees muista koska oon ollu viimeks!!

KAIKISTA ONNELLISIN OON SIITÄ ET SEURUSTELEN MILLAN KAA!! Ihminen joka saa mut hymyileen ja miettiin tulevaisuutta! Ihminen joka tekee musta onnellisimman ihmisen koko maailmassa! En vaihtais päivääkään enkä malta odottaa päiviä tästä eteenpäin! Rakastan sua muru enemmän kun mitään muuta! &lt;sydän&gt; <rakas>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.