IRC-Galleria

16.01Perjantai 25.09.2009 04:02

Kauris on vakava ja kurinalainen, ja hän haluaa elämänsä olevan järjestelmällistä ja hyvin suunniteltua. Hänellä pitää olla konkreettinen päämäärä, jotta hän tietää mihin on menossa ja miksi. Kauris on kärsivällinen, varovainen ja erittäin käytännöllinen.
Monille Kauriille ura on kaikki kaikessa, ja he arvostavat itseään usein sen perusteella millainen heidän statuksensa työelämässä on. Kauriilla on niin voimakas pätemisen tarve, että hän voi sietää suuriakin vastoinkäymisiä matkalla kohti päämääräänsä. Taloudellinen turvallisuus on Kauriille ensisijaisen tärkeää, ja hän hoitaa raha-asiansa harkitusti ja viisaasti. Hän saa todellista tyydytystä nähdessään taloudellisen tilanteensa kohenevan hitaasti mutta varmasti.
Kauris on vastuuntuntoinen ja hänellä on korkeat moraalikäsitykset ja kypsä ajatusmaailma. Hän kannattaa perinteitä ja turvautuu mielellään vakiintuneisiin yhteiskunnan normeihin jo siitä syystä, että pelkää julkista nöyryytystä. Tutuissa kuvioissa pidättäytyminen voi kuitenkin estää kehitystä kaikilla elämänalueilla. Toisaalta Kauris ymmärtää kuivaa huumoria ja hän on erittäin aistillinen ihminen, joka osaa nauttia maallisista iloista. Kauriille on hyödyksi, jos hän uskaltaa kuunnella ja toteuttaa itseään rohkeasti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.