IRC-Galleria

Olet tosiasioihin pitäytyvä, järkevä, looginen ja mietiskelevä. Nautit toiminnasta, itsenäisyydestä, riippumattomuudesta ja yksinäisyydestä. Voit tehdä töitä tyytyväisenä ja tehokkaasti 20 tuntia yhteen menoon. Ihmistyyppisi on utelias, käytännöllinen ja usein mekaanisesti suuntautunut. Useimmat taitavat käsityöläiset ja teolliset muotoilijat, sekä elektroniikan ammattilaiset, insinöörit, mekaanikot ja menestyvät urheilijat ovat ihmistyyppiäsi. Kaltaisesi ihmiset ovat mestareita monimutkaisten järjestelmien hallitsemisessa ja analysoinnissa, ja usein keksivät niihin parannuksia. Keksit usein keinoja, miten sama työ voidaan tehdä helpommin tai nopeammin. Työpaikalla olet siksi yrityksen vahvuus, mutta toisaalta myös riski, koska helposti ”oikaiset” joitakin turhina pitämiäsi sääntöjä ja määräyksiä. Liike-elämässä ihmistyyppisi nousee helposti huipulle, koska siinä yhdistyy tosiasioihin perustuva toiminta ennakkoluulottomaan kokeilemiseen ”miksipä ei kokeiltaisi tätä” –tyylillä. Olet objektiivinen, kilpailukykyinen ja viileän järkevä useimmilla elämän alueilla. Tunteikkaampien ihmisten mielestä saatat olla irrallinen ja ehdollinen yksinvaltias.

LoistopäiväKeskiviikko 17.05.2006 00:36

Tänään siis oli oikeen mukava päivä, Kiitos siitä! <3

Niin...Perjantai 05.05.2006 18:54

Unohdin kertoa...

sanoin itseni irti nykyisestä työpaikastani!

Olemmeko tavanneet?Torstai 06.04.2006 02:27

Kerro, miten ja missä me tapasimme ensimmäisen kerran?

Sinä joka kommentoit/luit tämän, kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä miten moni sinut muistaakaan :-)
Kerron mitkä viisi tavaraa (ei asiat, eikä ihmiset) minulle on tärkeimpiä kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä.Ilmoitan ne viisi henkilöä haasteen lopuksi ja käyn ilmoittamassa haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa.

Täs olis:

1. Applen iMac, tällä pitää yhdeyden kaikkialle hyvin.
Haaste menee

2. Kännykkä 3220, tästä tavoittaa kun olen liikkeellä.

3. iPod nano, musiikkia matkalle.

4. Korkkiruuvi, kyllähän viinipullot pitää jollain avata.

5. Magellan SporTrak color GPS, erittäin hyödyllinen vähän kaikkeen.

Haasteet menee..

Hmm kaikki on varmaan haasteltu jo, ainakin melkeen mutta vaikkapa

jgr-
[Kuukunen]
kirnauskis
RamiR
Lotuss

oho tulihan se 5 täyteen

Viiniä ja juustoa...Keskiviikko 08.03.2006 00:34

Viinit ja juustot maistuu hyvälle :) Paitti että Pälpö syö kaiken valkosipulijuuston, vaikkei se muka ees tykkää valkosipulista!! niin ja sain tänään iPod nanon :) vähänkö siisti laite!!!: ) Mutta nyt lisää juustoa ja viiniä... kunnes ne loppuu... sitten pitää keksii jotain muuta varmaankin... ellei sammuta...

Kaljaa taas...Lauantai 14.01.2006 14:43

jees aamu alkoi kaljalla :) jgr- sekos ja tiskailee tuolla.... sellasta tänään varmaa hyvät humalat

Tanpereella!Perjantai 13.01.2006 23:30

Ja kalja maistuu! :) huomenna punkkua varmaankin
...yksi tuttu sai puhuttua pääni ympäri että lähden fillarilla tuonne miittiin. noh sellasen reilun 3km poljettuani katkesi vaihdevaijeri, se matkan teko jäi sitten siihen fillari kotiin, ja kohta autolla liikkeelle. Jää varmaan muutama paikka matkalla nytte käymättä, fillarilla olisi ollut helpompaa.

Illan juomaPerjantai 04.11.2005 00:27

Olut