IRC-Galleria

translucent

translucent

pterodactyls are pterrofying

time is overrLauantai 13.12.2008 02:34

oon tykästynyt viimeaikoina naiiveihin suomalaisiin sanoihin. ei ne välttämättä ole edes naiiveja, mutta sellaisia ei-niin-arkipäivisiä sanoja.
kuten yökyöpeli. ja pässi, haukkumasanana. "hiton pässi!" ei sitä voi ottaa tosissaan, ja sitten vaan hymyilee.
vaikka eipä mua kukaan ole pässiksi kutsunut, oon reta tai greta, tai "foreign girl". foreign girl olen aina kun pärjään paremmin kuin muut.
esimerkiksi tänään tehtiin ap literaturen vanha koe, joka on siis ihan älytöntä motiivien kyseenalaistamista, syntaksien, metafoorien ja kontekstien vertaamista ihan älyttömyyksillä mongerrus-sanoilla. ja sain siitä 35/55.
mikä ei sinällään ole kovin hyvä koearvosana.
muttakun kaikilla muilla meni vielä huonommin : D luulin hetken aikaa, että siinä on varmasti joku virhe.
keskiarvo oli kaiketi 24/55. hupsista!

sen lisäksi mut vietiin us historyn luokasta pois kesken kaiken, koska miss maryad tai miten ikinä sen nimi kirjoitetaankaan, haluaa mun tekevän suurennoksen sen miehen poliisibadgesta, jotta se voi antaa sen sille lahjaksi. jaaha.

sitten ois vielä enää viisi päivää koulua, joista kaksi viimeistä menee pelkästään kokeiden väsäämisessä, hurjan mielenkiintoista ja innostavaa.
sike.

tänään pitäs mennä leslien kanssa independence centeriin tai nähdä se ihan muuten vain, mutta saa nähdä näkyykö tyttöä ollenkaan. sillä on välillä tapana peruuttaa juttuja.

eilen oli youth group, liian vähän sellaista porukkaa jota oikeasti halusin nähdä, ja liikaa sellaisia henkilöitä jotka ei juuri sillähetkellä kiinnostanut tipan vertaa. onneksi noin puolivälissä nick & collin päätti ilmaantua paikalle ja piristi sit iltaani vähäsen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.