IRC-Galleria

translucent

translucent

pterodactyls are pterrofying
sinällään must o hauska et tietenki ku viimeviikol kahdesti muistutettu runopaketista et laittakaa muistutus kännykää viikonlopuks et kans teette nää ja katotaan sit tiistaina niitä ni TIETTY unohdan niiden olemassaolon täydellisesti :DDDD

Onnekseni mul oli pari paperia hukassa tänää ja piti ruveta kaivelee laukkuu ni löyty runot ja muistu niide olemassaolo ja nyt väsään selityksii shakespearan sonnet'seista ja petrarchanisista soneteista ja ÄÄH en jaksa sonetteja enkä jaksa nyt mitään, hyvää päivää.

Ihmiset on outoja. Tänään oli tylsä päivä, kävelin sinisillä korkkareilla ja ihmiset tykkäs ja kaadoin kokista vahingossa hups mut maikka ei huomannut missään vaiheessa, en vieläkään tajua miten, ja kanssaoppilaat auttoi siivoamaan sotkun tosi nopeasti, tfk (the foreign kid) is being loved by others yoyoyo.

Aijoo, eiline ilta : DDDDD Täs perjantaina sanoin Emilylle et ois kiva päästä shoppailee ko en oo ehtiny snyttärijuttui hankkimaa ja pitäs ne iPod-speakerit käydä hankkimas ja sillee, Emily oli sillee njaa katotaa jaksaako ku ei oo fiilistä ja eilen Sisten tuli mun huoneeseen silleen "I didn't know you were here, I thought you went shopping with Emily!"
"...... what?"
:D:D:D:D:DDD olin hieman kärttyinen hetken aikaa kun Emily oli vielä sanonut ettei se halua välttämättä mennä minnekään vähään aikaan. Sitte se tuli kotii ja tuli mun huoneesee sillai "I'm sorry I didn't take you to the mall."
"....... mmmh"
"I had to get your birthdaypresent so I really couldn't just take you. We'll go next week."

*________* ♥

ja tänään puhuttiin paljon ashlynin kanssa ja koulunjälkeen se tuli sillee "i love you, i'll try to find out a date we can hang out!" ja livisti veke, hymyilin!

ja öm. Emt tosi hyvä fiilis silleen mut mua ärsyttää noi sonetit ja se että mun pari muuta paperia on kadonnu jonneki :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.