IRC-Galleria

ttiitu

ttiitu

My hovercraft is full of eels

KORVATUNTURILLA TAPAHTUUMaanantai 04.06.2007 17:26

mun nimi on tiitu ja mä tuun korvatunturilta. mun isi on niinku tonttu , siis kirjaimelliesti ja äiti on joulumuori. nyt varmaan ihmettelet et "eks joulumuori oo joulupukin vaimo?" mut kato ku mun isillä ja äitillä oli salasuhde, mun äiti on kato aikamoinen salarakas. se on viel tehny oman version siit salarakas biisistä.En just nyt kyl muista miten se menee, mut ei voi mitään tarina jatkuu.
mä kerron nyt niinku teille miten mun isi ja äiti tapas. Isi oli niinku puhuttelus ku se nukahtanu nukke koneen ääressä ja se siis joutu joulupukin puhutteluun. Mut koska isi ties mistä joulupukki tykkäs eniten (viinasta) se piti taskumattia aina mukana, jos se kato joutuis kiperään paikkaan. Niinku se melkeen aina joutu, mut kummiski se siis vähä tarjos siitä taskumatista pukille ja heti oli kaikki taas kunnossa. Mut sitten se niinku näki muorin, ku muori oli tuomas sellasii härskei piparkakkui pukille. ja sitten mun isi rakastu. Se aina kertoo sellast tarinaa kuinka sen silmät pomppas poi päästä ku se näki joulumuorin sen punasessa nahkamekossa. Mut kummiski, sit joku toine tonttu tuli sanoo et heppatehtaas oli tapahtunu jotain, no se ei ollu yhtään uutta kyl pukille,
siel oli hei töissä niinku tonttuja, mut kummiski.
Sitten pukki ja se toine tonttu niinku lähti tsekkaa tilanteen. Ja isi ja äiti jäi sinne sit ihan kahestaa. Mä kertoisin kyl teille mitä seuraavaks tapahtuis, mutku äiti aina stoppaa tos kohas ja siirty sit vaa heti siihen ku se eroo pukin kans, (mä en kyl oikeesti tiiä miks) Niin no sitku mä olin syntyny äiti viel vähän aikaa uskotteli pukille et mä olin sen lapsi, mut hei sen kyl sit melkee heti huomas siis koska mun iho ei ollu vihree, joten en ollu yhtään pukin näköne. Joten sit mun äiti kerto pukille, että se on ihan hintti eikä haluu olla sen kans ja että mä en oo ees sen lapsi. Pukki kyl oli ihan silleen että wööt? koska ei se ollu tajunnu mitään. No ei kyllä ollu yllätys mulle, sillä olihan se nyt ihan pukki. No sitten äiti lähti mun isin luo. Mun isi oli kunnon porvari tonttu ja se asu sellases hienos linnas. Se mesta oli vähäniinku tonttujen Hollywood. Siel asu kaikki filmitähdet ja rikkaat tontut. Isi oli aluks vähä hämmästyny ku se näki muorin ja mut siin ovel, mut kyl se sit heti tajus mitä on käyny ja päästi meiät sisään ja sitten mä asuin siellä niinku joku tuhat vuotta ja sain syödä paljon pipareit. Niin ja siinähän se oli. Noin mun isi ja äiti tapas. No mut kertokaas toki nyt jotain teistäkin!

come back christmas! :'(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.