IRC-Galleria

tttanjaa^

tttanjaa^

Ville rakas.<3

*reps*Torstai 08.10.2009 17:35

Ensi viikolla IRC-Galleriaan tulee uusi käytäntö: kaikki kritisoijat saavat toimistaan varoituksen. Emme halua kuluttaa turhaa tietokantatilaa jatkuvan valittamisen tallennukseen. Uusi filtteröintijärjestelmä kalastelee sanoja kuten "uusi ulkoasu, paska, perseestä, pitää muuttaa, muutettava, angst, yhyy". Automaattinen bloginlukuohjelma kalastelee näiden sanojen lisäksi muihin vastaaviin sanoihin sopivan sisällön jokaisen käyttäjän blogista. Tämän jälkeen ylläpito tarkistaa kyseiset merkinnät ja varoittaa/poistaa kyseiset käyttäjät.
Koska tällaisia muiden käyttäjien leikkisästi nimittämiä, ns. "teinikäyttäjiä" on niin paljon, suunnitelmiin kuuluu lähiaikoina myös koko IRC-Gallerian "uudelleenkäyttöönotto" -kaikki käyttäjät, päiväkirjamerkinnät ja muu data poistetaan, jolloin IRC-Galleria saataisiin puhdistettua ja näin voisimme aloittaa puhtaalta pöydältä. Myös Gallerian nimi aiotaan lähiaikoina muuttaa KGee:ksi ja alaikärajaksi pistämme ikävuoden 16. Sitä alemmille ikäluokille on suunnitteilla oma kuvagalleriansa, nappulakuvat.com, joka julkaistaan tammikuussa 2010. Tiesimme kyllä, että tämä uudistus aiheuttaisi vastustusta, mutta tällaisesta itkuaallosta emme osanneet uneksiakaan.
Huhuja vanhan ulkoasun palauttamisesta ei tule uskoa; huhujen aloittajien käyttäjätunnukset tästä lähin poistetaan pysyvästi.
Kiitos huomiostanne.
Jape, ylläpitotiimin jäsen

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.