IRC-Galleria

tubabbi

tubabbi

ruikku runkku runkkari tässä terve!

hitto mikä failure! : D Maanantai 24.03.2008 03:40

(klo 11-12) istun poreammeessa allas huoneessa jossa on neljä isoa ikkunaa isolle peltoaukeelle. katon ulos ja nään ku pellon reunassa (noin kilsan päässä) roihuu täyttä häkää lato. soitan iskälle (joka oli humalassa) sen soittaakseen hätänumeroon. sanon iskälle vahingossa että eräs hevos talli on muka tulessa. iskä sönkkää sit saman palokunnalle. sit katon muutaman minuutin päästä kuinka 7 sinisillä valoilla vilkkuvaa autoa ajaa hiton ahasta peltotietä. muutama pysähtyy ja yks jatkaa sen kilsan loppuun sinne hevostallille joka muka oli tulessa. sit tajuan.. - voi perhana se tulessa oleva lato olikin siinä vieressä noin 400 metrin päässä ja sinne pitää ajaa ihan eri reittiä.. katon kuinka kaikki 7 paloautoa tai mitä lie olikaan peruuttaa ja lähtee vekka. sit katon myöhemmin 15 min jälkeen kuinka sitä latoa sammuteltiin. kyllä siinä varmaan palomiehiä vitutti kun väärän paikan iskä oli sanonu, mun takia.
ihmettelen miten sitä latoa ei oltu aikasemmin huomattu kun vasta minä ja kun se roihus jo kokonaan, seinät oli jo tippunu kun kiikareilla katoin.. nooh, ainoot jotka sen olis voinu nähä ollaan me ja pari naapuria..

mua jotenki pikkasen ärsyttää ja nolottaa vaikka ihan turhaan : D

btw, oli se kyllä härö näkö toi paloautojen yms määrä täällä _seutulassa_! :---DDDD ei hitto, seutula :D:DD:D "ai mikä seutula" :D:D:D:D:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.