IRC-Galleria

tubabbi

tubabbi

ruikku runkku runkkari tässä terve!

Jotain turhaa vaan :DPerjantai 20.07.2007 04:28

Varo vaarallisia käyttöohjeita!

Melko merkillisiä varoituksia arkisista tuotteista:

Maalin poistamiseen käytettävä lämpöpuhallin voi saavuttaa yli 500 asteen lämpötilan. Sen vuoksi yksi yritys lisäsi puhaltimeensa tälläisen varoituksen: "Älä käytä tätä tuotetta hiustenkuivaajana."

Keittiöveitsisetin päällyksessä varoitetaan: "Älä koskaan yritä tarttua putoavaan veitseen."

Eräs yritys haluaa tehdä tiettäväksi asiakkaalleen, että "uunivuoka kuumenee, kun se laitetaan uuniin."

_______

Suosituimmat autojen värit: 1. Punainen 2. Sininen 3. Vihreä 4. Valkoinen 5. Musta - Todettu vuoden 2006 kesällä.
_______


Sellaista sattuu:

Jouduimme moottoritietä ajaessamme sankkaan hyttysparveen, ja hyönteiset napsahtelivat osuessaan tuulilasiin. "En tajua, miten niistä voi lähteä noin kova ääni", vaimoni sanoi. "No, me osumme niihin sadan kilometrin tuntinopeudella", huomautin. Vaimoni vastaus mykisti minut: "En tiennykkään, että hyttyset voivat lentää niin nopeasti."

Äitini oli uusinut ajokorttinsa ja ottanut sitä varten uuden valokuvan. Hän meni noutamaan korttiaan ja petty pahasti. "Kuvahan on ihan kauhea. Minä näytän ihan vanhalta haaskalta", hän sanoi. Hänen takanaan seisova nainen sieppasi ajokortin hänen kädestään. "Se johtuu siitä, että kortti on minun."

Vaimoni ja minä keskustelimme taannoin hyvin kuvitteellisesta seikasta: jos elämästänne tehtäisiin elokuva, ketkä meitä näyttelisivät. "Kenet sitä valitsisit esittämään itsesäsi?" vaimoni kysyi. Vastasin: "Mikko Leppilammen." "Siinä tapauksessa minä haluan esittää ihan itseäni", vaimoni sanoi.

Äskettäin Thaimaahan muuttaneet vanhempani tulivat vierailulle. Hyvin hoikka äitini kertoi, että vaatekoot ovat Thaimaassa aivan toisenlaiset ja että hänen kokonsa oli siellä L.
"Onko sinun vaatekokosi tosiaan L?" appeni huudahti epäuskoisena ja silmäili melkoisen muhkeaa mahaansa. "Jos sinä olet L, mikä minä sitten olen?" "Alaston", vastasi mieheni salamannopeasti.

_______

- Pidä palavaa kynttilää leikkuulaudan lähellä, kun pilkot sipulia - saatat välttyä silmien vuotamiselta.

_______

Kuolleenmeren pinta laskee joka vuosi noin metrin. Voiko sen säilyttää?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.