IRC-Galleria

Boooooriiiing!!Torstai 22.06.2006 13:02

Saatanan tylsää, harmaa taivas. Pitäis tiskaa, mut pitäis tehdä paljon muutakin. Korujen kilkatus tekee iloiseksi hetkittäin, mut... nih... Näin unta, että kaaduin skeitillä ja heräsin pompsahtaen pystyyn ja nappasin pulariukkelista kii ja sanoin jotain huhhuh, melkein sattu... Kyl se oli ihmeissään, mut luulis jo sen tottuneen noihin mun unisekoiluihin. Uuh, niiku kerran nousin ylös ja sanoin meneväni sammuttaa keittiöstä valot...Kävelin keittiön ympäri, takasin punkkaan ja ukkeli oli kattonu, et mitä vidduu...mä olin laittanu keittiöön valot. Juuhh, tai kerran ku heräsin rappukäytävästä pikkareissa mattokäärön sisältä..
Aivastuttaa, ja nenä vuotaa, allergia siis riivaa edelleen. Olis kiva tehdä jotain järkevää, niiku vaikka opetella joku uus asia. Mut hitto vieköön. Olkoon.
Mun pitää edelleen kohta tiskaa... Masentavaa. Taidan mennä peiton alle ja yrittää nukkua hetken. Ehkä uusi yritys päivän alottamiseksi tuottais "hetelmää" ja mä olisin kuin Maya-kuningatar, kuin aurinko? Ainakin mun hiukset hohkaa palavaa oranssia tällä hetkellä, kyl mäkin oon tukkataikoja tehnyt...

Tänään en taida edes yrittää urheilla. Nih!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.