IRC-Galleria

tuitui

tuitui

www.travelblog.org/Bloggers/tuitui/

ahdistaa!Keskiviikko 13.12.2006 01:15

noniin, 7 yötä lähtöön laskin aivan itse kun näin lentolippuseni! jne jne!

Eli lähtö tournee 2006-2008 ois koht alkamas ja ahdistaa kaikki! Pitäs kerkee tehdä miljoona asiaa ja tuntuu ku ei tästä tulis mitään! Nii miksi en aloittanut ajoissa lähtölaskenta juttui, koska olen puupää!

Vielä ois rokotukset saamati ja malaria-lääkitys terveysaseman vastaanottotiskilllä odottamassa, vaatteet levällään, pari tehtävää kouluun palattamatta + kolme tenttiä tekemättä! Voi kurjuus!
Yksi virstanpylväs tänään kyl saavutettiin ja se oli et toiseen työkohteeseen ei tarvi enää mennä, tosin ois viel toisessa paikkaa 3 vuoroo jäljel. Miten ihmees mul on aikaa tehdä kaikki?!

Noh "kyllä kaikki järjestyy" kai tohon on pakko uskoa, ei tässä muutakaan voi!

Lentolipuissakin lukee vielä väärä nimi ja senkin hoitaminen tuntuu ylitsepääsemättömältä ongelmalta tuolla Englannin puolel. Samoin joulu pitäs kerkee viettää tässä ennen lähtöä, se on ajoitettu ensi sunnuntaille :D

Noh, nyt kun kaikki on päästetty ulos niin mun ei tärvi enää höyryy ja voisinkin mennä nukkumaa n pois mun viime yön univelkoi!

nii joo, matkasta on tulossa blogi ja viskaan sen linkin sit joskus tänne ku nyt saan hommia hoitoon ja kerkeen aloittaa sen jne! hihu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.