IRC-Galleria

tuitui

tuitui

www.travelblog.org/Bloggers/tuitui/

Blogi

- Vanhemmat »

väsyttää!Tiistai 01.11.2005 16:11


Just eli koulupäivä ohi ja pari tuntii luppoaikaa ku pitäs töihin suuntaa. Väsyttää niin pirusti, tuli sit mentyy suht myöhään nukkumaan ja aamulla klo 08 koulua. Voi sitä tylsyyttä mikä koulussa iski, oli ehkä tylsimmät aamutunnit ikinä, tosin viimeiset 30min alkoi sit olee kiinnostavaa kun päästiin aiheeseen... noh sitä sattuu!

Eli töihin siis koht, toivottavasti siel o paljo kivoi ihmisii ja kiirettä ja oisin ihan tosi hyvä! ois kiva oppii jutut silleen nopeesti ni sit vois tehdä ihan milloin vaan töitä esim. vkonloppuisin ku siel käy paljon nuorii ja on vilkasta.

jos pelais viel pari pelii herttaa ennen töitä, jos sit illalla jtn lisää! Vois muuten maistaa kans herkkumakisloodaa koht, nam nam *mahansilittel*

ps. kämppis puuttuu vieläkin :O

Näin se meneeMaanantai 31.10.2005 23:39


Piti sit kokeilla tällaistakin päiväkirjaa, kun kerran sellaiseen on mahdollisuus!
On ollut suht hämmentävä ja mukava maanantai täytyy kyl sanoa.

Koulussa alkoi toinen jakso ja luvassa on mielenkiintoisia aineita, ruokatuotantoo ja varausjärjestelmien hallintaa, kauppaoikeutta ja asiakkuuden hallintaa...tietenkin myös paljon ruotsia! tosin en nyt tiedä onko toi ruotsi ja kauppaoikeus niin kivoi aineit et jaksais hurrata. Kaipa ne siinä sivussa sit menee :)
Kovasti tuli jo tehtävää, 4 sivuu ruotsin tehtävii ja sit pitäs suunnitella 50hlön teatteriryhmälle myöhäinen lounas..tosin tehtävä on mielikuvituksellinen. Kyllähän tohon sit keksii vaiks mitä mut asiaa pitäs kattoo senkin pohjalta mihin ko. lafkalla on mahdollisuuksii, eli ei ihan tuulesta temmattuja juttui kai hyväksytä.... no on täs viikko aikaa....

Oon pistänyt merkille myös et mun kämppis on kadonnut! :O Lähti joskus viime vkolla vaan jonnekin eikä elonmerkkei vieläkään näy..tosin ihan jees sil en jaksaisikaan nyt ketään. Toinen kämppis hurjastelee surffaillen nyt Teneriffal, epist :( Enää pari kuukautta ni mäkin pääsen lentelemään pois täältä!

Kelasin pitää täs tipattoman marraskuunkin, mutta se teilattiin heti kättelys! Muistin et on illut + mut kutsuttiin synttäreille, jos koklais jtn tipatonta loppu marraskuuta ja alku joulukuuta! Toimiskohan tollainen? vois olla ihan kiva juttu ennen sitä reissua ja sit uutena vuonna ois paljon kivempaa!

Ai miten ihanat tuoksut muuten leijailee kotona, on herkkumakaronilaatikko uunissa, nam nam! Tosin ei mul täs ole kauheesti aikaa olla kotona nauttimassa sitä kun on töitä aina koulun jälkeen. Noh kiva sit naatiskella ku saapuu väsyneenä ja nälkäisenä kotiin :)


Oiskohan täs nyt kaikki täl kertaa, en tajua... meen kattoo täydellisii naisii vähän lisää ^__^
- Vanhemmat »