IRC-Galleria

tuitui

tuitui

www.travelblog.org/Bloggers/tuitui/

Blogi

- Vanhemmat »

OsmoKeskiviikko 02.11.2005 22:04

Tapasin tänään Osmon. Osmo on hassu. Osmo oli tänään mun töissä pelailemassa. Osmolla on tapana kirjata paperille ylös mitä kaikkee voisimme parantaa toimitiloissamme ja seuraavana päivänä hän faksaa meille tämän listan. Osmon mielestä esimerkiksi meidän "myyntikojun" tilalle olisi hyvä laittaa lastenparkki ja hoitaja. Osmo ei ehkä tiedä, mutta tiloissamme käy aika harvoin pieniä lapsia. Lapset jotka meillä käy ovat yleensä olleet itse mukana toiminnassa joten lastentarhanurkkaus olisi tyhjä ja hoitaja pian taas työtön.

Osmo myös kilpailee, mutta kukaan ei halua olla Osmon pari. Osmo kun huonona päivänä saataa huudella törkeyksiksi luettavia solvauksia itselleen ja kanssakilpailijoilleen. Osmo käyttää myös pelatessaan kuulosuojaimia.

Osmo on hassu. Osmo on sankari.

law and order!Keskiviikko 02.11.2005 16:36


Jep! Eli otsikon mukaan on päivä kierinyt lain maailmassa!
Juridiikan tunnit takana ja ai hitto ku oli mielenkiintoista.
Läpi ravattiin germaanis-roomalainen oikeuslaitos ja sit mentiin Common Law puolelle.
Kyl tuli olo et meillä o kaikki hyvin ku vertas Common Lawn asialaitoja.

Kuvitelkaa tekevänne rikos josta sitten joudut esim. valkoperukkien eteen, saat saman tuomion ku joku räppänä vuonna 1346 samanlaisesta tekemästään rikoksesta.

Esim kaksi 8-vuotiasta poikaa hukutti englannis pikku pojan ja sai 20v vankilaa, koska niin oli tuomittu jotkut pikku pojat joskus menneisyydes..

Hullua, sanoisinko!

mutta, maailma on hullu.. ei sille mitään voi.
Koht taas istuu töihin ja setvii päivän varauksia ja maksuja.

Ai joo, meinas unohtuu! Käppis o vieläkin teillä tietämättömil :(


väsyttää!Tiistai 01.11.2005 16:11


Just eli koulupäivä ohi ja pari tuntii luppoaikaa ku pitäs töihin suuntaa. Väsyttää niin pirusti, tuli sit mentyy suht myöhään nukkumaan ja aamulla klo 08 koulua. Voi sitä tylsyyttä mikä koulussa iski, oli ehkä tylsimmät aamutunnit ikinä, tosin viimeiset 30min alkoi sit olee kiinnostavaa kun päästiin aiheeseen... noh sitä sattuu!

Eli töihin siis koht, toivottavasti siel o paljo kivoi ihmisii ja kiirettä ja oisin ihan tosi hyvä! ois kiva oppii jutut silleen nopeesti ni sit vois tehdä ihan milloin vaan töitä esim. vkonloppuisin ku siel käy paljon nuorii ja on vilkasta.

jos pelais viel pari pelii herttaa ennen töitä, jos sit illalla jtn lisää! Vois muuten maistaa kans herkkumakisloodaa koht, nam nam *mahansilittel*

ps. kämppis puuttuu vieläkin :O

Näin se meneeMaanantai 31.10.2005 23:39


Piti sit kokeilla tällaistakin päiväkirjaa, kun kerran sellaiseen on mahdollisuus!
On ollut suht hämmentävä ja mukava maanantai täytyy kyl sanoa.

Koulussa alkoi toinen jakso ja luvassa on mielenkiintoisia aineita, ruokatuotantoo ja varausjärjestelmien hallintaa, kauppaoikeutta ja asiakkuuden hallintaa...tietenkin myös paljon ruotsia! tosin en nyt tiedä onko toi ruotsi ja kauppaoikeus niin kivoi aineit et jaksais hurrata. Kaipa ne siinä sivussa sit menee :)
Kovasti tuli jo tehtävää, 4 sivuu ruotsin tehtävii ja sit pitäs suunnitella 50hlön teatteriryhmälle myöhäinen lounas..tosin tehtävä on mielikuvituksellinen. Kyllähän tohon sit keksii vaiks mitä mut asiaa pitäs kattoo senkin pohjalta mihin ko. lafkalla on mahdollisuuksii, eli ei ihan tuulesta temmattuja juttui kai hyväksytä.... no on täs viikko aikaa....

Oon pistänyt merkille myös et mun kämppis on kadonnut! :O Lähti joskus viime vkolla vaan jonnekin eikä elonmerkkei vieläkään näy..tosin ihan jees sil en jaksaisikaan nyt ketään. Toinen kämppis hurjastelee surffaillen nyt Teneriffal, epist :( Enää pari kuukautta ni mäkin pääsen lentelemään pois täältä!

Kelasin pitää täs tipattoman marraskuunkin, mutta se teilattiin heti kättelys! Muistin et on illut + mut kutsuttiin synttäreille, jos koklais jtn tipatonta loppu marraskuuta ja alku joulukuuta! Toimiskohan tollainen? vois olla ihan kiva juttu ennen sitä reissua ja sit uutena vuonna ois paljon kivempaa!

Ai miten ihanat tuoksut muuten leijailee kotona, on herkkumakaronilaatikko uunissa, nam nam! Tosin ei mul täs ole kauheesti aikaa olla kotona nauttimassa sitä kun on töitä aina koulun jälkeen. Noh kiva sit naatiskella ku saapuu väsyneenä ja nälkäisenä kotiin :)


Oiskohan täs nyt kaikki täl kertaa, en tajua... meen kattoo täydellisii naisii vähän lisää ^__^
- Vanhemmat »