IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Loma ohi..Maanantai 23.01.2006 23:30

On sitten ensimmäinen lomaki tullut koettua armeijan harmaista. Parin tunnin päästä täytyy lähteä köröttelemään takaisin kohti tämänhetkistä toista kotiani. Tupa 4 täältä tullaan. Semmoistapa se on samat kuviot toistuu päivästä päivään. Aika tylsää jos tarkemmin ajatellaan. Asepalvelukseen vois kyllä ehtiä jotain väriä, vaikka kurkkusalaattia siellä on koko sakki. Mutta harmaata on ilmapiiri, vaikka vaatteet ovat muuttuneet. Ainut väriläiskä on tupakaverit, jotka jo parin viikon yhdessäolon jälkeen tunnostavat vanhoilta kavereilta. Kummallista. 24/7 kattelee samoja naamoja niin sepä sen tekee.. Mutta kohta pitää lähteä.

LallallaaaaTorstai 24.11.2005 22:26

Tänään on 24. päivä marraskuuta. Kohta on joulukuu!! :o Sitten saa avaista joulukalenterin ensimmäisen luukun. Jibiii :D Ja televiiissiosta rupee näkymään myös joulukalentereita ja joulu tulee.. joulu tulee!!! jee!!!

Mitaah... Keskiviikko 26.10.2005 13:32

Tämmönenki on pitäny sitte keksiä. Hohhoi.. :D Nooh kaippa tänne joku jaksaa kirjottaa. En kyllä itse usko jaksavani. Saattaa jäädä tämä ainoaksi merkinnäksi tänne.
- Vanhemmat »