IRC-Galleria

VirhearvioSunnuntai 29.03.2009 16:10

Luulin sinuu ystäväksi mutta ootkin vaan vihreän katellinen paska
Miun elämä on sirpaleita täysi mutta se juuri tekee siitä kauniin ja elämisen arvoisen.

Vitun iso halooPerjantai 27.03.2009 17:36

jostakin tupareista. Jos Hingutte niin paljon tupareita niin olkaa hyvät ja muuttakaa itse ja järjestäkää tuparinne. Kyllä teille varmaan ilmotetaan kun tuparit pietään jos pietään! Turhaa spekuloitte milloin ne on, kun mitään varmaa ei olla vielä päätetty. Mistä ees tiedätte spekuloiat, pyydetäänkö teitä edes tupareihin, sillä kaikki ei ole tervetulleita. Mitään päivämäärääkään ei ole kenellekään sanottu. Niin ja on se hyvä vinkua tupareita, että pääsis vaan ryyppäämään, kun muuten ei voi tulla käymään. Kuinka moni teistä tuparihinkujista oli auttamassa muutossa? ei paljoa näkynyt! Hinkumalla ja spekuloimalla ei ainankaan tupareita/kutsua tule.

*kiitän ja kumarran*

Teille, rakkaat.Maanantai 23.03.2009 20:42

Olipa kerran pahantuulinen pikkupoika. Hänen isänsä antoi hänelle pussillisen nauloja ja sanoi, että joka kerran kun hän menetti malttinsa, hänen tuli vasaroida yksi naula aidan takaosaan.
Ensimmäisen päivän naulasaalis oli 37 naulaa. Muutamien viikkojen aikana poika oppi hillitsemään kiukkuaan ja päivittäin naulojen lukumäärä yhä pieneni. Hän huomasi, että oli helpompaa hillitä itsensä kuin takoa nauloja aitaan.
Vihdoin koitti päivä, jolloin hän ei kertaakaan menettänyt malttiaan. Hän kertoi siitä isälleen ja tämä ehdotti, että poika vetäisi aidasta pois yhden naulan jokaisena sellaisen päivänä, jolloin hän ei kiivastunut.

Päivät kuluivat ja lopulta nuorukainen voi vihdoin kertoa isälleen, että hän oli poistanut kaikki naulat. Isä johdatti pojan kädestä pitäen aidan luo. Hän sanoi: 'Olet tehnyt hienoa työtä poikani, mutta katsopas aidassa olevia reikiä. Aitaa ei koskaan enää saada entiselleen. Vihapäissäsi sanotut sanasi jättävät juuri tämänlaisia arpia. Voit iskeä veitsen toiseen ihmiseen ja vetää sen ulos. On ihan samantekevää, kuinka monta kertaa pyytelet anteeksi - haava on yhä olemassa. Sanoilla aiheutettu haava on aivan yhtä paha kuin ruumiillinenkin'.
Ystävät ovat tosi harvinaisia jalokiviä. He saavat sinut hymyilemään ja rohkaisevat sinua onnistumaan. He kuuntelevat meitä, he lausuvat meille kiitoksen sanat ja haluavat aina avata sydämensä meille.

Osoita ystävillesi, kuinka paljon heistä välität ja lisää tämä päiväkirjaasi.
Suo minulle anteeksi, jos joskus jätin sydämeesi naulan reiän.

APULANTAPerjantai 20.03.2009 11:28

Kiitos apulanta taas mahtavasta keikasta Osmo baarissa! Fiilikset eilisestä hyvät vaikka jalat onkin muusia tänään. Apulannan suuri fanitus jatkuu yhä, 12 vuotta jatkunu jo. *kiitän ja kumarran pojille*

Tytöksi muuttuiKeskiviikko 18.03.2009 20:27

Nyt on sitten Mokomakin leikattu.

Niitä lapsia oli jo ikävä.Maanantai 16.03.2009 23:11

Kiitos kotiteollisuusKeskiviikko 11.03.2009 17:57

Keikka oli aivan mahtava <333333333 sain hyviä kuviakin, lisäilin niitä tänne mut en montaa ko suurin osa Hynysestä. Eiköhän nuo riitä.

Oma piha, kiva piha.Tiistai 10.03.2009 23:03

Kaikki kisut pääs käymään äsken ulkona :D

taklaan seuraavanTiistai 03.03.2009 14:18

En saatana ymmärrä mikä siinä on ettei ihmiset osaa pyytää väistämään jos on edessä vaan tyrkkii törkeesti.