IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.11.2005 13:33

Kaikkia.

[Ei aihetta]Maanantai 21.11.2005 19:35

Ketä sinä huijaat?

TJÄNA2Torstai 10.11.2005 19:17

Stockholm den 7 november 2005

Globen oli punainen sisältä, lava viiden metrin päässä, kolmas rivi ja kaikki rakkaus valmiina purkautumaan siinä istuttaessa paikoillaan ja kosketellen edessä istuvan Isti-pojan selkää.
Painauduttiin vasten niitä kaikkia muita kehoja, nousta varpailleen ylettäekseen happeen. Taustalla aika valumassa pois ja kun Chris hypääsi aivan eteemme, en tiennyt osasinko hengittää sinä hetkenä. Sillä oli reikiä kainaloissa ja raastavan upea ääni, se lauloi minulle vaikka lauloi niin monelle muullekin ja kuinka sitä voi käsittää.

I have never felt this way before

Ne pojat antoivat kolmessa tunnissa kaikkien sisälle niin hemmetin paljon eikä sen jälkeen voi olla tietämättä, mitä rakkaus on.

Ja Chris, you really broke my heart yeah you did. "Sing with us if you want"/"I'm sorry I'm speaking English" ja kuinka joku olisi voinut olla laulamatta ja kyllä olisimme rakastaneet vaikka olisit puhunut saksaa.

Tule tänne pyörittelemään lamppuasi.

TJÄNAKeskiviikko 09.11.2005 01:33

Chris on sexikäs =)))

T: KAURA PIINA JA ANTIN PUSA

[Ei aihetta]Torstai 27.10.2005 23:46

Oh Mary can you hear me
Mary you're bleeding
Mary don't be afraid
We're just waking up and I hear help is on the way
Mary can you hear me?
Mary like Jimmy said
Mary don't be afraid
'Cause even the wind even the wind cries your name

Ja minä vuodan vain unissani, jotka ovat kaikki ne sanat, jotka saa paperille yhdellä kertaa.
Lumi tarttuu kenkiini vaikka se on kohta poissa ja on hyvä olla koulun käytävässä niin kuin olisi, jos mitään ei olisi tapahtunut.

[Ei aihetta]Tiistai 25.10.2005 23:20

Kuinka makoisaa, galleria ei olekaan enää galleria vaan kohta se lyö kaikki journalitkin laudalta!

Matikanopettaja ei antanut taaskaan läheisyyttä, mutta se nauroi kun hymyilimme nenät tukossa ja kohdassa "äidinkieli" lukee "odottakaamme alastomuuden muotiin tuloa". Vaikka kylmyys syö reikiä jalkoihini ja musteet ovat hintavia niin kuin kaikki hinnakkaat asiat, kello on enemmän kun se saisi ja tahtoisin pukea päälleni jotakin vaaleanpunaista, on silti kolme päivää viikonloppuun, kymmenen Riinaan, yksitoista Susaan ja kolmetoista Coldplayhin.

Joskus mietin, miksei vuorokaudessa ole enempää tunteja. Tosin vanhenisimme silti yhtä nopeasti, joten naisten kuoleman keski-ikä ei olisikaan enää reilu 80 vaan 50, se tuntuisi vähältä.
- Vanhemmat »