IRC-Galleria

..Keskiviikko 21.11.2007 21:48

Haluuks joku tulla tekee mun kemman kokeen? Tai opettaa mulle kemiaa? Vittuku en oikeesti tajuu yhtää mitää. ja täl kertaa oon sentää lukenukki jotai enkä siltikää tajuu.
Sit kaikki vaa yrittää piristää ja sanoo et kyl sä osaat vaik oikeestikkaa en osaa mitää. Saatii tänää viime vuoden kokeet ja en osannu tehä niist yhtää tehtävää, ne kaikki oli iha homoja.
sit on tosi kiva mennä johoki vitun kemman,fyssan,enkun ja matikan uusintoihi. Iha perseest ku kaikki mulle vaikeet aineet on samas jaksos. ois voinu ehk suunnitella jaksot vähä paremmi mut enää niit jaksa muokkaa ku oon varmaa muokannu niitki sata kertaa.
ääh. ei täst oikeesti tuu mitää, eileki oli nii angstit ja olin iha vitun vittumaine kaikille ja nyt mua ärsyttää se et olin nii vittumainen. ja ilkee. ja kaikkee mahollist.

Mut tänää oli kivimpi päivä, paitsi et toi kemma nyt on iha paskaa.
Mut meiä enkun maikka sano et mua ei ees välttämät voida hoitaa ku olin niiku potilas sellases jutus sit olin vaa koko aja et nobody loves me ja kaikkee tollast sit ari yritti terapoida mua (voiks noi sanoo?) ja sit mä vaa "angstasin" :D sit maikka tuli vaa mulle et sua ei kyl välttämät voida auttaa et ari sä voit lopettaa. ja sit se käski mun rauhottuu, ja nyt on kurkku kipee :( Mut oli kiva näytellä vaa sellast vamee, vaik teppana sanoki et se perustu tositapahtumii vaik mä en oikeestikkaa ikin oo angst, vaik vaa vähä vaa iha välil. mut yleensä jos oon "angst" nii mä vaa oikeesti esitän. melkee ain.

yhyy pitäis ehk mennä takas lukee tai jotai... mut jos joku haluu oikeesti opettaa mua tai tehä mun kemman kokeen nii soittaa mulle tai tekstaa. koska varmaa aika pakko mennä tonne lukee et saisin ees sen fucking vitosen tost kokeest. sit mun mutsiki on nii vame ku oli yläasteel kemma 10, nii sit se olettaa koko aja et saan siit sit sen kympi nii kiva tulla sit jonku vitosen kaa sillei joo pääsin läpi just ja just, jos nyt ees pääsen läpi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.