IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 10.12.2007 20:17

kurkku kipee ja pitää laihduttaa. pitäs mös leipoa pipskuja huomiseks noille typyköille ja myöskin lukea matikkaa ku perjantaina on uusinta. lisäksi pitäs soittaa pukkilansaaren johtajalle ja mahdollisesti sopia sen kans jotai :> huoh.<3 mut tuntuu niin kipeältä olo, oon vetäny tänää jo kuus vitamiiniflunssajuomaa, mä EN SAA nyt tulla kipeeks. ei oo oikeen aikaa sairastaa ja ens vkl sitä paitsi treelle.

laskin mun tokarin ka:n; 8,7777. aika jees: fyssa pysyi kasissa vaikka ounastelin sen mahdollisesti laskevan, äikkä 9, yko 9, ruåtti 9 mutta niistä kahesta matikan kurssista ei puhuta. uusinnasta voinee päätellä jotai :D no en mä nelosta saanu mut sovittiin se neloseks, aion saada ainaki seiskan uusinnasta, kunhan vaan ehtis lukea. mut nolointa tässä on et en osaa matikka8:n ekojen sivujen tehtäviä! käyn kuitenki kyseistä kurssia jo toistamiseen >:---I taas oikeen nero.

vähä mä hyödyn nyt mun "fysiikan yo-tehtäviä vuosilta 1997-2003"-kirjasta! kertausfyssassa on melki pelkkiä yo-tehtäviä, joten niihin kotitehtäviin ei taida tässä jaksossa tulla paljoakaan turhautumaan aikaa, tosin en tiedä miten hyödyllistä se oppimisen kannalta on.. iha sama! saan kuitenki 6 kotitehtäväpistettä :-D

kaks viikkoa koulua! vähä jees. mut nyt alkaa tulla panic, johtuen mun joululahjapolitiikasta - tai sen puuttumisesta. vai voiko politiikka puuttua? no, kuulostaa ainaki hienolta. iskä varmaan himoitsee kybällä raidallista virkattua kännykkäpussia, joka luultavasti on liian pieni sen halolle. sopii tosi hyvin sen pisnesvaatteisiin :D mutta rakkaudella tehty, ja siis oikeesti ite tehdyt lahjat on paljon kivempia! (ajatteleeko joku oikeesti noin?) äitille teen vanhaa kunnon patalappua, sekin kirjavin mitä maa päällään kantaa. tatulle mul on ehkä jotai hyödyllisempää mut enpä tiiä. muille vois tehä sen perinteisen kultapaperilla päällystetyn wc-paperirullan ; "se on koriste! laita se vaikka kirjahyllyyn!" :--D huoh. tosi jee! mä saan kuitenki kuntopyörän ni alan iha yli anorektikoks vouh.

mitäs muuta. sikana juttua pääs mut se on niin tiukkana vyyhtinä etten osaa erotella niitä. oon ollu jo aika kauan polttamatta! öö en muista tarkkaa päivämäärää mutta ennen 17.9. luulisin että pian neljä kuukautta =) aika kiva. stressaa kaikki mitä oon tilannu postimyynneistä ym. oon iha sekasi niitten laskujen kans ja kaiken kruunaa mun täydellinen peeaa:us. luotan toisinaan ehkä liiaksi äitin maksuvalmiuteen "hädässä ystävä tunnetaan" eli ku luottotiedot alkaa mennä. no, ei ny iha niin pitkällä mut eipä olla enää kaukanakaan siitä. mut tärkeintä on, että mun kaakaopuun hajunen suihkugeeli ei lopu kesken ni mulla on kestotilaus yvesrosserilta sitä :D

no mut menepä tästä soittamaan sille. jatkan varmaan iha oikeeseen päiväkirjaan sit ku ehin.ü mo

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.